c sa fac?

by: argesis
sunt curioasa...eu nu am avut exact relatii cu iubitul meu...doar atingeri si a introdus putin penisul...mi-e frica...oare mai sunt virgina?ce ma fac?nu pot sa merg la ginecolog...ajutor...pls
 

...

27 Iun 2008, 16:00

Argesis, cum mai sta situatia?

gionellll

gionellll

intalnire

14 Mai 2008, 23:59

cum ne intalnim?

david_a

david_a

..SB..

12 Sep 2007, 13:56

..ca de obicei..la inaltzime..bravo!
dar pana la urma care e marea tragedie daca nu mai esti virgia (Argesis) ? ..priveste in urmatorul fel lucrurile.. ai vrut.. ai facut.. a fost bine(banuiesc..ca altfel ziceai ceva daca era o dezamagire).. deci : d c regreti ??

ancutsel

ancutsel

:)

08 Sep 2007, 17:17

Smarta, sunt foarte multe fete care fie le este rusine, fie inca nu constientientizeaza cat d important este un ginecolog in viata unei femei,fie se inhiba cu gandul ca cnv necunoscut le va vedea goale:) Inca nu isi asuma unele responsabilitati datorita lipsei de maturitate din pct de vedere sexual.Nu le judeca.Pt ca pentru o fata ..in primii 2-3 ani de cand si`a inceput viata sexuala ii va fi greu s recunoasca si ca nu mai este virgina.E un subiect foarte delicat.Iar in Romania faptul ca nu mai esti virgin la 16-17-18 ani este considerat de cele mai multe ori o rusine.
Nu judeca aiurea.Si tu SB ai fost ironic dar ai pus punctul p i:)).
Argesis poate ca nu are cu cine s vorbeasca despre asta si are nevoie de informatie si de incurajari.De ce sa nu o ajutam si sa`i deskidem ochii?

smarta

smarta

=)))

06 Sep 2007, 16:07

Doamne ... de ce nu poti sa mergi la ginecolog? ce crezi ca iti face ? la cate p.. a vazut omu la viata lui;ce crezi ca e prima care o vede la tine !

zaza

zaza

no comment

14 Aug 2007, 17:54

SB, m-ai lasat paf...no comment ;)

sweet_dana

sweet_dana

SB nu trebuia sa fii asa de dur:P

11 Aug 2007, 21:18

dar ai dreptate..Dar dak tot ai fct pasul asta banuiesc k vrei sa mergi si mai departe nu?at ce mai conteaza?dak nu..iti poti da seama dak te-a durut,dak ti-a curs sange..si poti sa mergi si la ginecolog,de ce nu? :)

...

09 Aug 2007, 01:13

De ce nu poti sa mergi la ginecolog? Si noi cu ce te putem ajuta? Incepem cu supozitii "daca l-a introdus cam 5 cm, nu mai esti virgina, daca te-a durut si ai sangerat aceeasi poveste, daca l-a introdus vreo 10 (presupunand ca se descurca cu lungimea) e clar ca nu mai esti virgina, daca s-a jucat doar nu-ti fa griji, inca esti pura ca un crin... sau mai bine ca o muscata..."

Incearca testul "cu degetul". Himenul nu e un zid, e o pielita verticala (sau orizontala, depinde cum stai) pe langa care se poate trece. Poti sa il apuci chiar. Ia vezi mai e acolo? E, e? E bine, nu? Nu mai e? Da' ce-ai facut? :P
Relaxeaza-te, daca ai vrut sa faci asta nu mai e cazul sa ai mustrari de constiinta.