ce facem noi?

by: nickole
eu si prietenul meu nu am afacut inca sex pt ca eu sunt inca virgina, dar ne mai amagim organele genitale pana la momentul oportun.Adica eu ne frecam(nu cu mana)organele intre ele in exterior imitand actul sexual.Este rau acest lucru? Uneori eu raman cu o usturime dar si cu o durere in partea de jos a stomacului.Sa mai continuam? Este posibil sa raman insarcinata daca sunt inca virgina?
 

p_eugen

p_eugen

nickole

27 Apr 2006, 07:49

Daca ar fi sa raspund la intrebarea din titlu: faceti sex.
O parte din raspuns (ceea ce cred eu) am dat-o la thread-ul "E bine?".
Durerea "...in partea de jos a stomacului..." se datoreaza acestei dorinte de a "face sex", de fapt cred ca pe tine te dor ovarele datorita secretiei in exces de estrogen (parca asa ii spune-cred ca un medic ti-ar spune mai concret). Usturimea poate fi cauzata de fenomenul de "frecare fara alunecare" (lipsa "umezelii", sex fara preludiu), sau chiar poate avea cauze medicale ori din partea ta ori din partea lui (parca ceva de genul candidoza, sau o fi vaginita sau altele).
Despre faptul de a exista posibilitatea sa ramai gravida, eu cred ca se poate, dar in anumite conditii (ejacularea lui). Nu te baza pe faptul ca fiind virgina, himenul tau este ca o "folie inchisa" si nu permite intrarea fluidelor seminale. Himenul are un mic orificiu, in mijlocul lui, prin care comunica interiorul cu exteriorul.
Nu sunt prea cunoscator in domeniu, dar sper ca, intr-o mica masura am reusit sa ajut.
Mai asteptam si alte sugestii.