Ce lenjerie intima sa alegem?
by: sorinachivu Toata lumea stie: ca sa menti flacara intr-o relatie, trebuie sa menti jarul din pat! Hmm... dar cum? Eu ma gandeam la lenjerie intima. Ce parere aveti? In functie de personalitatea pe care vrei sa o adopti in pat.lenjerie
daca esti bruneta foloseste lenjerie alba. daca esti blonda neagra ghici de ce pe barbati ai atrag si contrastele
continuare
Stiu,suna banal,dar chestiile de mai sus sunt al naibii de eficiente,si nicio lenjerie din lume nu o sa salveze o relatie,daca in acea relatie nu mai exista comunicare,deschidere,naturalete si,de ce nu,un dram de egoism.
Lenjeria salveaza o relatie?
Nu cred ca o lenjerie intima mai fistichie,feromonii la tub,pozitiile kamasutra,catusele etc pot imbunatati o relatie sexuala si,implicit,o relatie.
Secretul reusitei in pat este sa te daruiesti fara retineri celui pe care il iubesti,sa fii oarecum egoista si sa ceri ceea ce-ti doresti,sa fi naturala,sa traiesti clipa, sa lasi pasiunea sa te domine,sa te deschizi cu totul catre cel pe care-l iubesti.
www.lenjerieck.ro
aici veti putea gasi lenjerie intima Calvin Klein, Victoria Secret sicreme Victoria Secret la cele mai bune preturi!! www.lenjerieck.ro