Cum Dai Instructii In Pat, Fara Sa Se Simta Prost Partenerul

by: elenarl
 

gaspy

gaspy

nu e nevoie sa dai instructiuni

18 Nov 2008, 12:43

dar poti sa-i arati. prin gesturi, mimica, sunete... poti sa stai deasupra, sa impui un ritm, poti sa-i ghidezi mana cu mana ta, poti sa-i spui "da, acolo, asa!". dar nu sa=i spui uite ce vreau sa faci, si uite ce nu vreau sa faci. asta chiar ar "inmuia" orice barbat.

alinasquishy

alinasquishy

in my opinion,

23 Oct 2008, 11:25

cred ca cel mai bine functioneaza startul de la a te atinge singura, si printr-o stare euforica de masturbare, lui ii va fi incredibil de greu sa nu te atinga acolo unde te atingi tu ;)
si treptat, il vei coordona si il vei conduce exact unde e nevoie!! cu o voce usor tremurand, ii poti sopti la ureche, "mai repede", "mai usor", "un pic mai jos", "asa" etc :P
si totul va fi bine!! :D

spyder_4you

spyder_4you

RE: Cum Dai Instructii In Pat, Fara Sa Se Simta Prost Partenerul

17 Ian 2005, 15:48

ca sa iti mearaga bine in pat trebiue ca ""tu "" sa il cunosti destul de bine ca sa nu-l ranesti cum ar fi(ce-i place si ce nu, orgoliul lui, cat de comunicativ e si cat de direct e) Avet grija cum va comportati cu baietii
:)) pa v-am pupat fetelor ...

alex_finutz

alex_finutz

RE: Cum Dai Instructii In Pat, Fara Sa Se Simta Prost Partenerul

29 Oct 2004, 19:45

De ce sunteti voi fetele asa grijulii in privinta asta?Nu este o mare problema,baietilor le place sa auda cate o idee noua din partea "pisicutei cea rea" :D Insa ar fi de preferat ca aceasta idee sa nu fie spusa prin vorbe,ar fi mai frumos daca in timp ce faceti dragoste,sa preluati un pic initiativa prin sarutari si alte miscari tandre,astfel obtinand pozitia sau confortul dorit.Cred ca este vorba mai mult de ambianta dorita.

lavinutza

lavinutza

Orgoliul asta...

10 Oct 2004, 01:54

Orice i-ai zice, doar n-o sa renunte la o partida sanatoasa de sex, doar pentru ca ii zici ca vrei mai la dreapta sau mai la stanga...depinde pe ce ton ii zici,sau in ce moment ii zici...sau mai bine nu-i zici deloc,treci la fapte!Nu-l lasa pe el sa conduca,tu faci legea,poate dupa ce te-ai "saturat" un pic, iti poti permite acest lucru,pentru ca el sa fie incurajat sa nu renunte,zic!

gavril

gavril

depinde de orgoliul lui ...

07 Sep 2004, 18:46

Ca sa-i spui unui barbat ce anume iti place ce anume nu ... trebuie sa tii cont de anumite elemente :

- orgoliul lui
- nivelul comunicarii dintre parteneri.

Daca nu se crede asa bun si e dispus sa invete .... n-o sa fie nici o problema .... poti aborda o discutie departe de pat dar nu chiar asa directa ci incearca sa faci ca si cum s-ar intampla asa spontan, neplanificat.

Daca e "increzator" in puterile proprii .... atunci e mai greu ... pentru ca trebuie sa fii subtila ... agatandu-te in special de lucrurile care iti plac si pe care le face el ... el renuntand treptat la "schemele" neplacute tie ( pentru ca vrea ca preludiul, in special, sa fie cat mai scurt; dupa un timp nici unui baiat nu-i mai face placere un preludiu lung facut de fiecare data inainte de ....).
Deja asta e prima etapa in "dresaj" .... apoi usor ii mai poti induce si altceva placut tie (dar mult mai usor) ....

tish

tish

07 Sep 2004, 18:46

De ce nu incerci,tot in pat sau in alta parte,dar sub forma unui joc.:" hai sa descoperim fiecare mm " si in cadru jocului poti coordona prin rece /cald/fierbinte spre descoperiri marete, sau pur si simplu poti spune ce si cum iti place.Ideal ar fi ca in cadrul jocului sa se schimbe rolurile si sa nu se termine cu a face dragoste.

elenarl

elenarl

Cum Dai Instructii In Pat, Fara Sa Se Simta Prost Partenerul

07 Sep 2004, 18:46

AM SI EU O INTRBARE, CUM AM PUTEA NOI, FEMEILE, SA VA SPUNEM VOUA, CE NE PLACE, SAU CE NU NE LACE, FARA CA VOI SA VA SUPARATI? E MAI BINE SA DISCUTAM SUBIECTUL IN PAT, SAU DEPARTE DE DORMITOR?
SA FIM SINCERE,SAU S-O LUAM PE OCOLOITE?
DACA NU NE SIMTIM DESTUL DE CONFORTABILE SA VA VORBIM DULCE IN PAT, CU INSTUCTIILE INCLUSE?
ASTEPT "SUGESTII"