Cum il stimulez sexual?

by: ihatepink
Prietenul meu devine din ce in ce mai neinteresatr de sex. Cum nu vreau sa ma gandesc ca are pe altcineva..:)) as vrea sa stiu ce pot face sa-l stimulez. Am incercat lumanarele, filme prono, sex oral...nu pare prea interesant spunand mereu ca e obosit..ca ar emulte pe cap..

:(

Aveti vreo idee?
 

roxet

roxet

probleme

20 Iun 2009, 10:47

Sunt 100% de acord cu voi.Nu te panica incearca sa vezi ce se intampla cu el.Fii cat mai dragastoasa si mai aproape de el,daca i-l iubesti si tii al relatie.

ploredina

ploredina

putina rabdare nu strica

22 Mai 2009, 14:03

e bun sfatul de sus. putina rabdare nu strica la nimeni. daca tu ai un serviciu mai lejer decat al lui e normal sa te tii de rpostii..:P intelegi tu..dar poate el e mai stresat si ii ia mai mult timp sa se relaxeze. pregateste i o masa calda, vorbeste mult cu el, o sa-si revina...ai sa vezi. nu te impacienta

my_sweet

my_sweet

parerea mea

21 Mai 2009, 00:06

Astfel de lucruri am patit si eu, singurul lucru care am putut face a fost sa am rabdare, poate ca eu vreau sex mai des decat el. Mai intai incearca sa fii alaturi de el in orice lucru, sa vada ca te intereseaza cum se simte, ca te intereseaza problemele lui. Daca il ajuti sa se elibereze de stres, pur si simplu discutand cu el, atunci sigur vei avea un avantaj. Pune-te si in locul lui, tu ai accepta sa faci sex cu el, dar mintea sa iti fie in alta parte. Poate ca el te refuza pt ca stie ca are pb care il apasa greu si ca se gandeste la el si pt ca TE IUBESTE nu vrea sa "te insele" , adik sa fie fizic langa tine, dar cu mintea nu.