cum pot sa-l surprind

by: ynna000
Ma intalnesc cu iubitul meu dupa o absenta de 2 saptamani si as vrea sa-i fac o surpriza placuta. Mi-am cumparat un costumas nou si ce altceva as putea sa mai fac ca sa poata ramane cu gura cascata si sa vrea sa ma doreasca din ce in ce mai mult? Ceva care ar putea sa l incite extrem.
 

eva31

eva31

Surprinde-l...

25 Apr 2011, 01:11

O lenjerie intima frumoasa si alte lucruri romantice. Intalniti-va la tine acasa si il astepti direct in lenjerie. Cu cina romantica, lumanarele, sampanie si baie cu spuma. Sigur te va dori. Sau, daca nu vrea sa vina la tine, fai cum am facut eu o data, anul trecut. Ia-ti lenjeria pe tine, o haina ceva mai lunga si poti sa te duci tu la ei. Cand deschide, sigur va ramane cu gura cascata.

swingers_alternative

swingers_alternative

Pentru cunoscatori

22 Nov 2009, 11:02

Totul, in aceasta sarbatoare a placerii, se invarte in jurul femeii, cea care da nastere fructului vietii. Barbatul fara femeie este ca un sambure fara fruct, prin urmare EA trebuie sa fie cea care hotaraste afinitatea si optiunea pentru stilul de viata swinging. Swinging-ul este forma intelectualizata a unei variatii erotice care pastreaza intacte sentimentele fata de cel de langa tine. Cei care il practica au un nivel ridicat de cultura erotica si sentimente foarte puternice pentru partenerul de viata.

bujjoritza

bujjoritza

Simplu

06 Nov 2009, 20:57

Daca relatia voastra este buna,deschide-i usa imbracata sumar in ceva trnsparent din dantela in culoarea lui preferata,o masa festiva pregatita de tine cu mincarea care-i place mai mult ,vei spune ce legatura este intre mincare si dorinta "dragostea trece prin stomac sa nu uitam"mult NOROC SI FERICIRE

ploredina

ploredina

..

04 Nov 2009, 16:01

hm, toata chestia asta cu surprinsul e destul de tricky asa.

de multe ori prin simplul fapt ca va vedeti dupa o perioada mai lunga de timp e destul sa faca scantei intre voi.

cred ca ai putea sa-l astepti pe sub patura prefacnadu-te ca dormi imbracata in costumasul tau, sau sa-l faci sa creada ca nu o sa primeasca nimic si ca esti obosita si sa iesi ca o pisicuta pe dupa usa de la baie si tananana....acum depinde de relatia voastra