De ce nu pot face sex cu o femeie pe care de abia o cunosc?

by: marius_mirc
Buna ziua,
Am si eu o problema. Cand fac dragoste cu prietena mea e totul ok. Nici nu se sarutam bine ca se si intareste tun. Si merge totul struna in relatia noastra.
Cand vreau sa fac dragoste cu alta femeie (si imi doresc mult asta!) nu mai functioneaza. Deloc!
Am incercat si cu vin rosu si cu Levitra. Nimic!
Habar nu am de ce. Sa fie din cauza ca trebuie sa cunosc mai mult persoana respectiva? De asta nu merge nici cu prostituate?
Sa fie o frica de genul "ce ma fac daca nu se scoala si ma fac de rusine"?
Cred ca vreau sa incerc si cu alta femeie din nevoia de diversitate. Nu pot acuza pe prietena mea ca nu imi ofera diversitate in relatie, dar cred ca e nevoia de diversitatea de a avea o alta persoana. Poate ca vi se pare imatur, dar asa simt.
Chiar imi doresc sa am parte si de altcineva - si e enervant sa vezi ca nu se poate!
E clar ca e pe fond psihic. Dar ce e de facut?
Multumesc mult pentru raspuns!
 

eva31

eva31

Du-te la psihiatru

02 Apr 2011, 03:14

Tu ai serioase probleme psihice. De ce vrei o alta relatie? Doar asa, ca sa experimentezi? PAi creierul tau vrea un lucru si restul corpului tai, inclusiv inima, vrea o singura femeie. Du-te la psihiatru.

stoe

stoe

am patit si eu odata asa ceva ...

14 Feb 2011, 01:38

sincer, cred ca e din cauza obisnuintei cu iubita, iar simplul motiv de inselaciune pe care il ai .. iti induce starea de inhibare .. chiar daca iti doresti sex cu noua persoana pe care abia ai cunoscut-o ... prima oara e mai greu .. poti sa incerci si prin a primi sex oral de la noua partenera de sex .. iar in acel timp sa te gandesti la iubita ... de multe ori merge ... dar cea mai buna solutie ar fi sa vb cu iubita, sa va intelegeti si sa ajungeti la un compromis, in cazul in care nu merge altfel .. si nu mai incerca sa o inseli .. nu merita, cel putin ea acest lucru .. ori esti cu ea .. ori nu .. spune-i macar ce vrei sa faci .. daca ea e de acord .. go ahead ...

electronicguest

electronicguest

creierul tau poate sa te ajute

13 Dec 2010, 12:24

Cel mai puternic organ sexual este creierul. Acolo sunt procesate informatiile, sunt analizate diferite nivele hormonale, sunt eliberate substante, sunt deschisi diversi receptori, sunt polarizate diferite celule si se obtin in final diferite nivele de excitatie sexuala. In concluzie, daca nu "stapanesti" creierul, ia-ti adio de la penis. Sunt reactii voluntare sau involuntare si ca atare fata de anumite persoane dezvoltam efect zero, fata de altele efect maxim. Doar creierul tau poate sa te ajute. Succesuri.

scorpion_girl

scorpion_girl

nu a

06 Dec 2010, 12:09

sarit in sus de bucurie??!!

Prietena ta e putin mai mult...masochista?

marius_mirc

marius_mirc

parerea prietenei

26 Nov 2010, 09:43

nu pot sa spun ca este super incantata ca o insel.dar imi cunoaste slabiciunile - ea e ferm convinsa ca am inselat-o! am discutat deschis si i-am spus mai demult adevarul - ca imi place sa am parte fizic de mai multe femei, dar ca si sentiment la ea tin cu adevarat.
probabil ca a acceptat tacit, desi intr-adevar nu a sarit in sus de bucurie cand am avut discutia:)

tashulina

tashulina

Acum

25 Nov 2010, 13:53

noi judecam fara sa stim si cealalta parere sai perspectiva, a prietenei lui. Poate, asa cum mai spunea cineva, au o relatie absolut libera in care fiecare se culca cu cine ii pofteste inima...

madalutza

madalutza

bine punctat pitty :)

25 Nov 2010, 11:12

diversitatea, asa cum vrei sa o numesti tu, eu cred ca e doar o idee implementata in mintea barbatilor, dar de fapt ei doar vor sa isi demonstreze ca pot oricand, in orice moment din viata lor, sa seduca o femeie. nu e corect si omenesc fata de prietena ta sa faci astfel de lucruri. asa cum a spus pitty, incearca orice fantezie cand nu te afli intr-o relatie serioasa.

pitty371

pitty371

parerea mea

24 Nov 2010, 17:41

Daca simti nevoia de diversitate, mai bine stai singur si poti sa incerci cate femei vrei tu. Ia pune-te in locul prietenei tale, oare cum s-ar simti daca ar afla? Iti zic eu, ar crede ca nu e destul de buna pentru tine, ca nu te mai atrage sau ca nu mai simti nimic pentru ea, oricat i-ai promite tu marea cu sarea si daca te iubeste, i-ai frange inima. Crezi ca atunci cand iubesti sincer pe cineva, iti mai vine sa o faci si cu altii?? Eu zic ca nu, ca ar trebui sa "ai ochi " doar pentru iubitul sau iubita ta. Si inca ceva, faci dragoste cu o persoana atunci cand o iubesti! Daca e vb de o alta femeie, atunci faci sex. Incearca sa ti-o imaginezi pe prietena ta cu altul, in timp ce o fac , nu prea iti place, asa-i? Sa stii ca o atinge altul si ca poate ii ofera lucruri pe care tu nu i le oferi...si ei ii place chestia asta. Esti dispus sa risti ? In sfarsit, daca aveti o relatie deschisa e treaba voastra, experimentati cat vreti :). Dar hai sa invatam sa nu ne mai gandim doar la noi si sa lasam egoismul deoparte. Ca prietena ta nu e o papusa pe care o folosesti, o arunci si te duci la alta.

ynna000

ynna000

...

24 Nov 2010, 14:16

poate e si cum spui tu dar poate te simti vinovat ca o inseli pe prietena ta