De ce nu recunosc barbatii ca fac sex oral?

by: sorinachivu
Sunt o gramada de barbati care fac sex oral dar un foarte mic procent dintre acestia, recunosc ca fac acest lucru. Ce parere aveti?
 

my_shoes93

my_shoes93

e frumos

07 Iul 2008, 12:48

mie-mi place sa fac sex oral cu iubita mea si e innebunita ! ori faci , ori nu faci ! un amic de-al meu care are 34 ani nu face si pace. Nu-i place...

yyubita

yyubita

........

03 Feb 2008, 00:58

se zice k barbatzii sunt impartziti in 2 categorii majore... 1.cei care fac sex oral 2.cei care nu recunosc asta....hai sa fim sinceri...nu exista relatzie in care doar unul din parteneri face sex oral...doar daca iei fete de la strada...asa k atat fetele cat si baietzii fac sex oral inaceeasi masura....si recunoastem la fel....depinde de anturaj...daca esti intr-un grup in care totzi se jura k nu au facut sex oral...n-o sa se ridice nici unul sa zica k DA....el a facut...si oricum facem sau nu....tzine de intimitatea noastra...SB nush cine esti dar te admir pt felul sincer in care pui punctul pe "i" la toate intrebariledeci :* SB

vova

vova

AMUZANT !!

30 Iun 2007, 05:48

VEDETZI VOI......AICI E CA ''IN CHESTIA AIA ''.......'' TOATE FEMEILE SUNT C....'' NUMAI SORA SI MAMA , NU !! LINISTE SI ....'' LA TREABA '' , BAIETZEI SI FETITZE -:)))

vio_gabi

vio_gabi

???

21 Mar 2007, 14:15

Nu cred ca este ceva de recunoscut sau nu, tine de educatia fiecaruia cat si de intimitate. Ce ar fi ca la cafeaua de dimineata care majoritatea o beau la sevici in compania unei colege sau coleg sa ne povestim picanteriile ... sexul oral este normal ca preludiu...si nu numai.

Recunosc

12 Feb 2007, 12:38

FAC SEX ORAL SI IMI PLACE, prin asta incerc sa aduc cat mai multa placere iubitei mele.
Altceva pe lista de azi?

gabr3la

gabr3la

:)

31 Ian 2007, 19:13

acum sa fim seriosi! in ce secol suntem?! asta nu`i mai e o rushine.... e ceva normal...numai ca unii recunosc...altii nu... ;)

cristi

cristi

de acord cu Pisi

22 Ian 2007, 23:14

Eu si toti prietenii mei...err..o facem. Dar nu cred ca a fost vreodata o problema sa o recunoastem. Eu insumi ,am primit sfaturi in direct ,eu in baie si ea in dormitor ,la telefon de la un amic mai experimentat ,despre cum si ce :))) Cred ca e chestie de educatie ,si de tabuu-uri...dar nimic mai mult

pisi

pisi

continuarea mesajului anterior

19 Ian 2007, 18:40

Mai toti barbatii fac sex oral,dar f putini prefera sa discute deschis despre aceasta tema cu oricine,asta-i tot,e o chestiune intima si trebuie privita si acceptata ca atare.

Si ca sa fiu in tema,nici femeile nu recunosc in mod deschis ca practica sexul oral,din acelasi motiv.

pisi

pisi

Majoritatea barbatilor practica sexul oral

19 Ian 2007, 18:39

Da,si le face placere multora dintre cei ce o practica,aici nu este vorba nici de sila,nici de rusine cand e vorba sa daruiesti iubitului/iubitei senzatii de neuitat,ci este vorba in primul rand de intimitate.

Acest subiect e tabu,pt ca este o chestiune f intima,care tine de sfera privata a fiecaruia,sexul oral reprezentand o chestiune care se discuta doar cu persoane f apropiate si de incredere.

claudiu_19

claudiu_19

o parere

18 Ian 2007, 16:20

desi sunt barbati care fac asta (nu contrazic) procentul este micutz.... O parte din ei nu recunosc pt ca in sinea lor stiu ca putini fac asta si se tem de a nu fi intelesi, (sau nu sunt 'barbati'). Cred ca toti facem lucruri pe care ne este greu sa le recunoastem.... (pt ca asa simtim noi ca e mai bine). Individului ii este frica de cel de langa el.

Mentionez ca nu fac sex oral!