Dependenta sexuala

by: pisi
V-ati folosit vreodata de iscusinta voastra de a face sex/dragoste pentru a face o persoana care va era draga dependenta de voi si senzatiile pe care i le ofereati?

Credeti ca e o idee,buna sau rea,sa faci dependent sexual pe cineva de tine?
 

lee-lee

lee-lee

pentru deeyutza

13 Apr 2007, 21:42

ai dreptate. am aut si eu un prieten cu care incepusem viata sexuala, m-a asteptat foarte mult si a fost bucuros cand am acceptat mai ales ca eram amndoi virgini. nu s-a intamplat de prea multe ori, ba chiar putin dar i-a fost greu sa se obisnuiasca cu ideea ca, dupa despartire ceea ce l a dorit atat de mult va fi a altuia.

deeyutza

deeyutza

...

09 Feb 2007, 23:20

eu nu cred ca e o idee buna acest lucru pentru ca va veni momentul cand nu vei mai dori acea persoana iar ea fiind dependenta de tine cine stie daca vei mai scapa de ea... si atunci iti vei dori sa nu fi facut lucrul acela niciodata..

cristi

cristi

exista astfel de dependenta?

22 Ian 2007, 22:30

:) Cred ca are legatura foarte mult si cu celelalte alitati ca persona. Mi-e greu sa cred ca daca asemuimi dependenta de sex cu cea de tigari...persoana de care suntem depenenti sexual are mai multe calitati decat tigara ,care e rea 100% ,dar..da dependenta! Ce vreau sa zic este ,ca putem fii dependenti de oameni ,si pentru ca fac sex bine ,dar nu numai pt asta ;)

leo

leo

eu

19 Ian 2007, 22:13

nu am incredere in persoanele dependente in cazul asta. nu garanteaza nimic in afara de faptul ca sunt slabe. si cum iti fac dependenta fata de mine isi fac si fata de altii. ceea ce deranjeaza. parerea mea

fabi

fabi

nuuuuuuuuuuu

19 Ian 2007, 09:01

e doar o parere chestia cu "dependenta" si oricum e doar ceva temporar........insa daca o puteti face nu e ceva rau :)

cioco_bocco

cioco_bocco

nu;)

17 Ian 2007, 08:47

sexu ii bun,,pta ca cum stie toata lumea aduce atatea beneficii,da de aici pana sa fac o persoana dependenta de mine din punct de vedere sexual,,e cale lung..nu mi se pare o idee stralucita,,pana la urma se va satura si de asta si apoi nu voi mai avea ce sa i ofer si tot va pleca la alata asa ca...nu i vad sensul.in plus o relatie nu tine numai de sex...daca pe celelalte plane esti 0 cu partenerul nu mai vad sensul relatiei,acu depinde d la persoana la persoana

leo

leo

hm

12 Ian 2007, 01:50

mi se pare o prostie sa creezi dependenta de orice fel. vreau langa mine o femeie si nu o papusa. in caz contrar o gonflabila costa mai putin si nu cheltuieste pe parcurs.