Deviant?

by: monita
Ce parere aveti de cei care au o placere "orgasmica", dupa finalizarea actului sexual, de a urina pe partener? Nu vi se pare un comportament deviant, pervers?
 

lolitalove

lolitalove

:)) s-a ajuns la pipi

17 Mai 2008, 12:58

ma intreb pe viitor ce se va mai inventa? or sa faca caca ?

arahnia

arahnia

pisi,

03 Mai 2008, 12:14

sincer, scarbos nu mi se pare dar foarte degradant si umilitor pentru femeie, asta da. Numai ca la fel ca orice alta practica, atat timp cat ambii parteneri sunt de acord, pentru cei doi este ceva normal. Mie personal nu mi se pare deviant, nu cred ca persoanele carora le place si accepta asta (fie urinarea fie ejacularea pe corp) au neaparat o problema psihica. Poate au doar o imaginatia mult prea bogata, poate e si curiozitatea de a vedea cum e, poate chiar le place

pisi

pisi

nu, arahnia,

01 Mai 2008, 13:34

are de-a face cu fanteziile bolnave ale unora sau dorinta de dominare a acelor barbati asupra partenerlor lor. cred ca acele practici au mai degraba de-a face cu o problema la nivel psihic.

in orice caz mi se pare deviant si scarbos sa ejaculezi sau sa urinezi pe fata/corpul cuiva. asta-i parerea mea.

fiecare face ce vrea in intimitate, dar practicile de care vorbeati mie mi se par scarboase si deviante.

arahnia

arahnia

...

30 Apr 2008, 07:27

Am intrebat mai demult un barbat cu experienta despre asta si mi-a explicat ca pentru un barbat urinarea sau ejacularea pe fatza partenerei este echivalent cu "insemnarea teritoriului" la animale. Sa fie si asta o dovada ca ne tragem din maimute? :)

kama

kama

Ea

30 Apr 2008, 03:36

In rest, granitele imaginatiei sexuale sunt foarte largi. Ai citit cartea de care vorbeam?
Tot de acelasi autor (care a fost si la Bucuresti acum vreo 3 ani si a avut un interviu superb la TV) ar mai fi "Noua dezordine amoroasa".
O alta sursa ar fi filmul "Shocking Asia", care prezinta niste fantezii mult mai ciudate.

Cat despre posibilitatea unui barbat de a urina imediat dupa orgasm, am dubii mari. Se stie ca imediat dupa ejaculare prostata este foarte contractata si este nevoie de cateva minute pana la a putea urina....

pisi

pisi

kama,

30 Apr 2008, 00:46

tu sau ea a urinat? din mesajul tau nu este prea clar.

in orice caz, urinarea ramane o chestie extrem de intima si nu are ce cauta in cadrul unei partide de sex.

kama

kama

Si totusi...

29 Apr 2008, 01:53

Stiati ca unele femei urineaza in timpul orgasmului? Am patit-o personal in timpul unui 69.
Nu m-a deranjat, ea nici macar nu a realizat.

Apoi, ati citit "Luni de fiere", de Pascal Brukner? Acolo sunt descrise cu un erotism extraordinar lucruri mult mai "hard". E o carte interesanta.

panterootza

panterootza

umilitor...

28 Apr 2008, 19:24

ce-ar fi daca i s-ar propune partenerului sa stea ¨´nitzel visator´´k partenera sa poata urina pe el?k doar si ea are dreptul la ´´placeri orgasmice´´,nu?sa fim seriosi...e degradant pt o femeie sa fie supusa la asa ceva de barbatul cu care tocmai a facut dragoste...

cielo

cielo

Scarbos...

13 Apr 2008, 12:57

Super scarbos! Dar cica asa e trendy. Cam tot ce ni se pare anormal se pare ca este la moda. Acum depinde de fiecare daca este in pas cu moda sau nu.

pisi

pisi

brrr

10 Apr 2008, 17:10

mi s-a intors stomacul pe dos!!!!