Discutii despre sex

by: raluk
Va simtiti confortabil sa discutati cu prietenii sau cunostintele despre sex?
 

indimion

indimion

Chiar cum e cu adevarat...........?

19 Iul 2007, 16:08

Uite pot spune sunt un adolescent am abia 19 ani si pot zice fara nici o rusine ca nu am fc sex pina acum nici o data desi am cazut de acord cu persoana iubita ca o sa vina momentul si pentru acea zi in curind si pina atunci sa ne pregatim si sa incercam sa aflam cum este prima data si as vrea ajutorul vostru sa imi explicati cum e si de ce anume ar trebui sa tin cont avind in vedere ca iubita mea virgina am nevoie de ajutor si daca vreti sa ma ajutati pls intrati pe id meu si explicatimi multumesc

Apropo

16 Feb 2007, 09:20

de discutiile despre sex. Observ cum aici sunt multi/multe care spun ca au facut sex nu stiu cum si nu stiu unde si nu stiu in ce perioada, ii intreaba pe ceilalti ce parere au despre asta si le cer sfatul. Oare te simti mai confortabil postand un topic despre sex si cerand sfatul strainilor sau ar fi mai simplu sa discuti cu prietenii sau cunostintele ?(aici apare riscul barfelor)

manina

manina

de ce nu?

17 Iun 2006, 09:39

mi se pare f normal sa discuti despre asta
face parte din viata noastra
daca nu exista comunicare..........
mai vb

06 Iun 2006, 09:30

Doggy Style sau misionarului? Care e mai satisfacatoare?

raluk

raluk

Dap

21 Feb 2006, 12:31

Cam asa consider si eu. Sexul este un subiect bun de discutie, intereseaza cam pe oricine, incita oamenii la discutie... In plus, mai oricine isi poate da cu parerea. Nu trebuie sa ajungi la detalii prea intime, dar eu cred ca uneori poate avea rolul de a apropia oamenii...

E un subiect

21 Feb 2006, 12:12

ca oricare altul, limitarea in conversatie duce la plictiseala, si apoi amanuntele picante au trezit intotdeauna interese, nu?

pinky

pinky

eu da

21 Feb 2006, 12:09

vb cu prietenele despre sex din cand in cand, daca are vreuna din noi vreo idee sau vreo nedumerire... sau daca vreuna din noi incepe o noua relatie, despre mici detalii... ca intre fete... cu baietii vb de sex mai mult la misto, sau daca are vreunul vreo intrebare legata de iubita lui si cum sa faca aia sau aialalta... nu mi se pare un subiect asa de... tabu :) dar fiecare cu opinia lui! nu judec si nu condamn pe nimeni hihi :)))

pisi

pisi

Nu, nu discut cu prietenii

20 Feb 2006, 20:30

sau cunostintele despre sex , este mult prea intim capitolul asta pt mine ! Pe forum, e altceva, sunt doar un nickname, nu va cunosc, nu ma cunoasteti, asa ca , n-am de ce sa ma tem !
Pot sa dispar la fel de virtual precum am aparut de pe forum, dar in viata de zi cu zi, as da nas in nas cu prietenii aproape zilnic ! Si nu cred ca ar fi prea incantati sa afle in ce pozitie imi place s-o fac, la fel cum eu nu mor de curiozitate sa aflu cat de mare o au amicii mei, spre exemplu !
Deci, pt mine exista teme tabu , care nu se discuta in societate !:))