Dragoste, iubire, amor...

by: octavia
Cate moduri exista de a iubi pe cineva??? Cine poate da o definitie a dragostei? Ce poate simti cineva care iubeste cu adevarat? Cum se deosebeste de sentimentul de a tine la cineva? In final, cum iti dai seama ca iubesti cu adevarat sau nu?
 

octavia

octavia

Multumesc

21 Nov 2006, 09:05

Multumesc Victoria pt raspunsul tau.O sa il pun sa citeasca si pe el.
Ciporto, oare barbatii vad sau simt altfel? Care e punctul tau de vedere?

ciporto

ciporto

...

19 Nov 2006, 16:27

NU MA mai bag k n-are rost! descurcati-va si singure frumoaselor...

victoria_1987_2006

victoria_1987_2006

rabdare

19 Nov 2006, 14:50

iubirea e atunci cind viata persoanei in cauza conteza pt tine mai mult ca a ta,dar in acelasi timp nu simti ca ai pierdut demnitatea(eu nu vorbesc de mandrie!).fericirea lui/ei e si fericirea ta,durerea lui iti face rau si tie.dar e IMPORTANT sa nu-ti pierzi personalitatea.Iubirea adevarata e cea reciproca.
si nu trebuie sa te indoiesti de sentimentele lui.e ceva normal sa se interbe,desi nu toti o fac.posibil ca vrea sa fie sigur ca sentimentele lui se numesc IUBIRE,pt ca sa nu te minta pe tine si sa nu greseasca singur.el nu are o imafine clara despre care e "definitia"iubirii.in adevar "definitia" nici nu exista,fiecare o descopera in felul sau.el are nevoie de timp sa inteleaga ce prezinta sentimentele sale,dar asta nu inseamna ca nu le are.
isi pun intrebarea data si femei si barbati la un anumit punct.
tu fii alaturi de el si sustinel,incearca sa-l descosi(dar nu intr-un mod insistent) despre cum vede el iubirea si daca nu o vede,DE CE?
succes si multa rabdare!

octavia

octavia

Raspuns

14 Nov 2006, 08:12

Draga Gyna, aceeasi problema am avut-o si eu cu prietenul meu...!!! Pentru ca nu am stiut ce sa-i raspund am postat aici topicul...Oricum, de atunci ma gandesc ca nu toti iubim la fel sau ca nu o demonstram in acelasi mod si ca important e sa existe sentimentul respectiv.
Pt Ciporto: Am 30 ani dc pe mine m-ai intrebat.Sper ca nu ai vreo problema cu asta!!??

ciporto

ciporto

pai...

13 Nov 2006, 11:28

scuza-ma ca intervin....daaaaa parca ai fi copila...sincer...kti ani ai?

gyna

gyna

Intrebarile astea mi se par cunoscute

09 Nov 2006, 21:57

Eram intr-o seara cu prietenul meu si era o atmosfera linistita...ma uitam la el si realizam ca-l iubesc din ce in ce mai mult...si ii spun ce simt prin bine cunoscuta esxpresie "TE IUBESC" ...dar apoi a urmat un moment de tacere si ma intreba prietenul meu :"Cum iti dai seama ca iubesti?ce simti?"... GOD nu stiam ce sa-i raspund...ma simteam jenata ca nu am tacut mai devreme ...dar era prea tarziu! de atunci ma indoiesc de sentimentele lui fata de mine...si mi se intampla sa-mi adresez aceleasi intrebari desi eu stiu sigur ca-l iubesc... asa ca si eu iti impartasesc intrebarile draga mea Octavia...