e mult de 3 ori?

by: sean
S-ar putea sa aveti un zambet arogant cand ve-ti citi msgu meu!Dar va asigur ca nelamurirea mea este un serioasa si nu vreau sa postez doar sa ma laud!dar sa va spun mai exact care este nedumerirea!Sunt student (deci am destul timp liber) locuiesc cu prietena mea de cateva luni si o facem de 3-4 ori pe zi...noua ni se pare ff normal dar cand am povestit asta unui alt culpu au inceput sa rada si nu ne-au crezut!Eh acum sunt curios,oare este anormal?e prea mult?...apreciez mesajele voastre de orice natura vor fi ele dar raspunde-ti-mi pls.
 

revin

26 Iul 2006, 08:33

Sean, am uitat sa te intreb ceva. Celalalt cuplu, cand au inceput sa rada, aveau un ras natural, sau ceva de genul "am auzit eu ca unii nesimtiti o fac chiar si de doua ori pe an..."

manina

manina

bine SB

19 Iun 2006, 17:26

important este ca va iubiti
nu conteaza de cate ori o faci
conteaza cu cine
ce te intereseaza ce spun ceilalti atat vreme cat tu esti fericit!!!!!!!!!

chrysilla

chrysilla

nu e mult si nici putin

17 Ian 2006, 00:42

cata vreme voua va face placere, de ce nu? Nimeni nu va poate controla sau impune ceva. Faceti dragoste de cate ori simtiti ca vreti asta. Nu exista vreo interdictie.

De 3 ori?

14 Nov 2005, 08:52

E mult de 6 ori? Daca tu te simti bine facand-o cu prietena ta de 3-4 ori pe zi, nu inteleg de ce trebuie sa mai ceri pareri... Oricine o sa se mire si o sa rada, probabil in acelasi moment gandeste "la naiba, de ce nu mi s-ar intampla si mie?" Gandeste-te totusi ca in de fiecare data sa fie si ceva nou, astfel incat sa nu devina o obisnuinta, si apoi o banalitate... si apoi plictiseala! Cel mai important e sa fie de fiecare data ca si cum ar fi prima data, in cazul tau prima data pe ziua respectiva.