Fantezii

by: pisi
Credeti ca e bine sau rau sa ne punem toate fanteziile sexuale in practica?
Ne influenteaza intr-un vreun fel,transformarea unei fantezii sexuale in realitate?
Daca da,in ce fel credeti ca suntem influentati?
 

red_angel88

red_angel88

eu

29 Nov 2007, 15:19

Eu am fantezii tot timpul. Am o imaginatie foarte bogata. Sincer mi-e cam groaza de ce ar spune pretenul meu desre mici mele fantezii......:)

iubire_amara

iubire_amara

confidenta

18 Oct 2007, 16:39

hmmmmm, fanteziile sexulae sunt cat se poate de prezente in noi in orice moment al vietii noastre, trecand pe strada si vedem pe cineva nu poti sa nu te gandesti cum ar fi daca, oare cum ar fi in pat si alte ganduri pe care nu le poti elimina din minte in momentul acela, esti in metrou si esti privit si privesti, ramane in urma tacere, dorinta, fantezie, intrebare........la tot pasul suntem bombardatii de impulsuri sexuale pe care nu le putem controla si care ne invadeaza de fiecare data cand privim.......dorim mai mult, atingere, miros.......ne imaginam tot felul de lucruri, nu putem reprima......sau putem sa ne mintim.......eu nu am fantezii si atat.....dar asta nu sunt eu......eu am si imi place sa visez ..imi place sa pun in aplicare unele dorinte mai intense.....si apoi sa ma bucur de placere.

david_a

david_a

panter..

12 Sep 2007, 14:25

..si acel plus ar fi ''noutatea'' de a face ceva la care ai visat cu persoana de langa tine..sa nu mai punem ca va fi o mare ''bila alba'' pt persoana aceea in fata ta (pt ca a vrut sa iti satisfaca aceasta fantezie )..
..si cum zicea SB este FOARTE bine sa iti pui in practica fanteziile..pt ca oricum..intotdeauna vor fi si acele fantezii care nu pot fi ''realizate''..so.. daca se poate.. go for it !
..si inca ceva.. ''tetrailes baftalos'' asa de incheiere (asta ca sa citez p cineva d p aici) =)) =)) =))

panter

panter

este clar

09 Aug 2007, 13:01

fanteziile aduc un plus in viata sexuala nu?aduc ceva nou,excitant,care pe poate lasa masca de placere si/sau de uimire...asa ca da-ti drumul la fantezii... numai sa nu fie numai cu sclave negre sau mai stiu eu ce :))

De ce avem fantezii?

07 Aug 2007, 20:35

Bine v-am gasit din nou. Stiu ca nu am mai postat de ceva vreme, dar a trecut vremea si iata-ma.

De ce avem fantezii? Ce sunt fanteziile? Sunt dorinte care depasesc limita realitatii, nu? Si daca avem ocazia sa le indeplinim de ce sa nu o facem? Ok, sa ramana la stadiul de fantezii, chiar daca posibilitatea sta langa noi, de acord cu asta... la o adica nu e nimic rau sa te intrebi pentru tot restul vietii tale cum mama naibii ar fi fost daca totusi, poate, macar un pic ai fi gustat din fantezia aia. Nimic rau in asta, nu? Recunosc, e cam greu sa ai numai slugi negre in preajma, dar nu cred ca toate femeile se gandesc la penisuri de 40 cm si corpuri solide. Daca va limitati la ce se poate, cred ca e bine sa-ti pui in practica fanteziile sexuale. Ba nu, nu e bine.. E FOARTE BINE!

florim

florim

poate...

09 Iul 2007, 10:13

depinde acum de ce fantezii ai,nu orice fantezie poate fi pusa in practica...

ancutsel

ancutsel

..

18 Iun 2007, 22:58

ce este mai divin decat o fantezie la care ai visat toata viata devenind realitate?..dupa parerea mea..fanteziile reprezinta sarea si piperul dintr`o relatie...bineinteles cele ce pot fi puse in practica..pt ca daca te`ai visa cleopatra si ai vrea sa ai ca slugi numai barbati negri e cam greu :P

qloty

qloty

cred

14 Iun 2007, 17:27

ca unele dintre fantezii ar trebui sa ramina la stadiul de fantezii.
Odata puse in practica s-ar putea sa isi piarda farmecul.