fantezile sexuale un subiect tabu

by: cioco_bocco
sunt fantezile sexuale un subiect tabu?vb despre asta cu parteneril/partenera voastra?le puneti in practia?nu vreau raspunsuri simple.argumentati
 

lolitalove

lolitalove

e cam greu de vorbit cu parteneru

17 Mai 2008, 15:01

daca in fantezia ta nu apare si el :) dar sigur ca adaptezi fantezia si astfel sa puneti in practica, eu consider ca pentru femeie fantezia sexuala e ca o viagra .
am impresia ca barbatii sunt mai fericiti , in coparatie cu femeile , ptr ca se gandesc mereu la sex :) uita de probleme :) ....si ajuta mult relatiia , asa sotul azi e jeames bond , maine un pompier sexy, poimaine doctor :) si tot asa .
asa si tu ptr el poti interpreta multe roluri , o faci pe profesuara , pe stapana, ingeras, scolarita :) e o mare varietate , pana ajungi sa ai o fantezie unde esti numai tu si el .

celia

celia

fantezii...tabu?

02 Aug 2007, 23:43

Fanteziile discutate inainte sunt ca scenariile de film. Gustul "consumat" deja poate sa nasca doar pofta. Ce se dezlantuie dupa, firesc natural si cu daruire totala e cu totul diferit, nu seamana deloc cu ce se planueste. Mi-e imi place mult sa contribui la fanteziile lui cu spontanietate si sa le starnesc si mai mult in asa fel incat sa il surprinda si pe el. Abia in discutiile ulterioare ne dam seama ca subconstient ne-am transmis unul altuia vibratii mai profunde decat un orgasm.