Buna, voi ce produse folositi pentru par?

by: jiju
Buna fetelor! Si eu am avut probleme cu parul se ingrasa, imi cadea mult si era lipsit de stralucire. Am comandat, la indemnul prietenei mele, samponul cu lapte de cocos si keratina, de pe BottegeVerde.ro, este extraordinar, eu zic sa-l incercati. Mie mi se pare ideal deoarece curata parul care tinde sa se increteasca, cu o formula ce contine agenti de netezire, cu o actiune anti-incretire, pentru toata lungimea firului de par.
 

marcelyna

marcelyna

Cade parul

08 Oct 2018, 13:36

Lipsa unor vitamine si minerale din organism pot sa conduca la caderea parului intr-un timp foarte scurt.

andreiv

andreiv

produse par

26 Apr 2018, 15:43

Personal, eu folosesc o groaza de produse pentru caderea parului(cu care am avut multe probleme)..de la sampon si balsam la tot felul de tratamente speciale..iti recomanda cu caldura toata gama Paese.

ginie_pp

ginie_pp

produse pentru par

13 Iul 2017, 12:52

Mai ales in perioada verii, as recomanda folosirea unui ulei de protectie pentru par. Asa cum folosim creme cu factor de protectie pentru ten si fata, cred ca si parul are nevoie de un tratament special daca il dorim sanatos si plin de viata. Eu am descoperit tot la BottegaVerde.ro un ulei de protectie pentru par, cu filtru solar si seminte de in, iar parul meu este stralucitor si sanatos. Vad ca multa lume foloseste aceste produse, pentru ca sunt naturale si au preturi foarte bune.

fbvstanciu2002_Stanciu_Vio

fbvstanciu2002_Stanciu_Vio

Sampon ecologic pentru par gras

29 Mai 2017, 13:35

http://www.naturamag.ro/sampon/sampon-ecologic-cu-ulei-de-masline-pentru-par-gras-300ml.html

cazaculaur

cazaculaur

Caderea parului

11 Apr 2017, 13:29

Eu iau pentru stoparea caderii parului un supliment din plante. Produsele din plante sunt utile pentru asa ceva.