calitatea costa..

by: raluca79
Daca tii cu adevarat la aspectul tau, la corpul tau,vei avea grija de el si-i vei oferii ce-i mai bun.N-am sa dau nume de cosmetice acum ca sa nu se inteleaga ca fac reclama la vreun produs.Pot doar sa va spun ca stiu din proprie exeperienta ca: calitatea costa.Produsele ieftine nu pot fi de calitate.Ca sa ai un produs bun trebuie sa investesti in el ce-i mai bun, aia inseamna costuri de productie, costuri finale relativ...ridicate.Am incercat produse de la Ruby Rose , Avon,Garnier,L'oreal, Vichi si multe altele...Din gama de produse pe care v-am enumerat-o m-am oprit la una :)
Decat sa tratezi ulterior fata de acnee sau alte probleme dermatologice mai bine o hidratezi, o machiezi si demachiezi corect si sanatos de la inceput.Parerea mea.Voi ma puteti contrazice sau aproba.Depinde de voi dar sfatul meu ramane acelas:Nu va zgarciti cand vine vb de corpul vostru, sanatatea voastra!Sa fiti iubite doamnelor...
 

katy83

katy83

produse de calitate

03 Ian 2011, 16:47

Decat sa investesti in sute de produse de proasta calitate care mai mult rau fac, mai bine 2-3 produse dar bune. Eu am incercat mai multe game si m-am oprit la produsele bruno vassari. Sunt cosmetice profesionale excelente.

iliescuamalia

iliescuamalia

buna

16 Dec 2010, 10:10

buna. sunt consultant de frumusete si reprezint 2 companii de produse cosmetice, care se distribuie prin una singura. as dori sa te ajut in "problema" ta cu fondul de ten. iti las adresa mea de mail: iliecuamalia@yahoo.com, daca te intereseaza ... si poate gasim solutii ca sa te ajut ...

ca sa completez, reprezint compania AMWAY, sunt consultant de frumusete pt. brand-ul ARTISTRY (care se distribuie prin AMWAY), iar preturile sunt mult mai accesibile decat cele de la Lancome. de asemenea, sunt consultant de frumusete pe brand-ul BEAUTY CYCLE, un brand nou lansat in portofoliul companiei AMWAY, foarte accesibile ca pret (comparate la pret si calitate cu L'Oreal sau Olay). va stau la dispozitie pt. mai multe detalii.