Crema pentru maini

by: katalina
Buna , am primit de cuarnd cadou o crema de maini extraodinara, nu ii voi da numele , ca sa nu fac reclama , doar pentru mine a avut rezultate foarte bune , am scapat de mainile aspre , asa ca cine are problema pe care am avut-o si eu sa-mi lase un mesaj.
 

iliescuamalia

iliescuamalia

crema

16 Dec 2010, 10:40

buna. ARTISTRY HAND CREME este super.

sunt consultant de frumusete si reprezint 2 companii de produse cosmetice, care se distribuie prin una singura. iti las adresa mea de mail: iliecuamalia@yahoo.com, daca te intereseaza ... si poate gasim solutii ca sa te ajut ...

ca sa completez, reprezint compania AMWAY, sunt consultant de frumusete pt. brand-ul ARTISTRY (care se distribuie prin AMWAY), iar preturile sunt mult mai accesibile decat cele de la Lancome. de asemenea, sunt consultant de frumusete pe brand-ul BEAUTY CYCLE, un brand nou lansat in portofoliul companiei AMWAY, foarte accesibile ca pret (comparate la pret si calitate cu L'Oreal sau Olay). va stau la dispozitie pt. mai multe detalii.

kent

kent

Nivea la cutiuta

26 Mai 2007, 10:35

Crema asta seamana foarte mult cu cremele pentru funduletul bebeilor (cele pe baza de zinc). Mie una nu mi se pare grasa, ci dimpotriva, lasa urme pe suprafata pielii.

pisi

pisi

Tot Nivea

25 Mai 2007, 21:54

Ti-as recomanda,Simo,tot Nivea,dar de data aceasta cea din cutie albastra,este cat se poate de grasa.
Mama mea are aceeasi problema ca si a ta,dar combate eficient uscaciunea mainilor folosind crema Nivea din cutia albastra(ambalajul).
Crema se numeste "Nivea Creme",parca.

simona_const2005

simona_const2005

bun sfat, kent

20 Mai 2007, 21:55

asta cu daul cu crema inainte de a folosi detergenti. eu am insa o mare problema: am incercat o groaza de creme de maini, iar dupa maxim 10 minute de la folosire, mainile mi se usuca din nou. am nevoie cred de o crema mai grasa, aveti vreo propunere ceva?

kent

kent

Mainile

11 Mai 2007, 13:25

Florena e ok, dar Nivea nu mi se pare asa grozava. Cred ca cele mai bune produse sunt cele la care nu se face prea multa reclama sau chiar deloc. Cum imi dau eu seama daca o crema e ok sau nu: inainte de a folosi detergenti, mai ales de vase, ma dau cu crema. Daca pielea ramane hidratata si dupa, atunci pot spune ca e o crema buna. Am momente cand pielea mi se usuca rau de tot dupa ce folosesc detergenti si de aceea prefer sa ma dau inainte cu o crema.

pisi

pisi

Crema de maini(sugestie)

27 Apr 2007, 11:06

Fetelor,folositi cremele de maini de la Florena,Neutrogena sau Nivea,sunt excelente,vi le recomand din suflet.

monita

monita

help

16 Mar 2007, 19:02

si eu am probleme cu mainile aspre, mi-ar fi de mare ajutor daca mi-ai spune cum se numeste ca sa ma duc sa o cumpar si eu! ms pupici