crema potrivita pt vara

by: cmladenovici
Daca in restul anotimpurilor m-am impacat cu diverse creme (in acest moment sunt fan ASLAVITAL - ieftin si foaarte potrivit tenului meu) nu am reusit sa gasesc o crema potrivita pt. vara. Voi ce folositi vara? Mie mi se pare ca nici una ori nu hidrateaza pielea suficient, ori o ingrasa mai mult decat e cazul. Nici cu gelurile hidratante nu m-am putut impaca. Avetzi vreo idee?
 

RE: crema potrivita pt vara

18 Feb 2005, 22:44

Eu folosesc crema de fata de la hemel, are un efect intens si placut, iar pielea nu se mai usca asa de repede, am inteles ca contine ceara si avocado, cred ca acestea sunt ingredientele minune...
gama de produse se gaseste la www.cosmeticenaturale.info/sibiu

petra

petra

RE: crema potrivita pt vara

16 Dec 2004, 09:30

la crema de vara cel mai important e factorul de protectie,dermatologistii recomanda cel putin SP15,eu daca sint in pana de crema folosesc si pentru fata lotiunea de corp cu care ma dau cind merg la plaja(Nivea)

georgiana

georgiana

RE: crema potrivita pt vara

12 Nov 2004, 12:43

Intr-adevar este noiembrie,dar eu am ramas nedumerite din vara in legatura cu crema si odata ce s-a deschis subiectul asta e bine sa discutam.Multumim pentru sfat.

azzaylee

azzaylee

RE: crema potrivita pt vara

11 Nov 2004, 08:26

e noiembrie!
de3 ce vb de creme de vara???
ma rog,mie mi-a placut alpha flavor de la nivea

georgiana

georgiana

RE: crema potrivita pt vara

08 Nov 2004, 11:43

Nici eu nu am descoprit o crema pentru vara si am crezut ca sunt singura care nu gaseste nimic.Cine ne poate da si noua un sfat e bun venit.Bine ca acum depinde si de tenul fiecareia si multi alti factori.Dar totusi pana nu incercam nu vedem daca e bun sau nu pentru noi.