Creme anti celulita ...
by: denisa18 Am incercat pana acum...hm..cam 30 de creme,va spun sincer...Cea mai buna,desi,nici una nu combate mizeria asta care ne tot da batai de cap pt totdeauna este gelul Contour de la Shisheido.Daca aveti vreuna mai buna sau vreun remediu natural,let me know...da...vichy
cred k lipometric e mai buna,ba chiar imi amintesc ca am incercat-o lunile trecute...ce ma enerveaza la toate insa este ca daca o luna nu te mai dai,poc,iar iti apare!!oare nu exista una totusi care sa aiba un efect mai indelungat??
Cornelia
din ce am inteles eu - mai sunt niste creme anticelulitice bune de la clinians. Am comandat si eu de pe www.clinians.ro - astept sa-mi soseasca - si voi reveni cu amanunte
........
Citeam zilele astea tot pe un forum {nu mai tin minte pe care}despre creme anticelulita si o doamna scria ca a folosit tot felu de creme anticelulita ,dar fara nici un efect,pana cand a descoperit o crema anticelulita minune de la Bruno Vasario. Spunea ca este intradevar o crema foarte buna care, cam intr-o luna ,a ajutat-o sa scape complet de celulita.Eu spun ca merita sa incerci.
Despre cele doua creme Avon si Vichy,din proprie experienta va spun ca Vichy este mult superioara calitativ fata de Avon.
Giulia
ai incercat de la avon?
ai incercat crema anticelulitica de la anew avon aceea noua? sau aceea de la vichy lipo metric? eu oscilez intre acestea 2....si nush ce sa aleg...
pana la urma exercitiile sunt cheia...
pana la urma cred k orice crema anticelulitica e buna daca e folosita in concordanta cu exercitii fizice nu?