Demachiant pentru ochi

by: pisi
Ce demachiant pentru ochi folositi si daca sunteti multumite de el?
 

clara25

clara25

demachiant ochi

03 Feb 2011, 14:49

Am folosit si eu de la Bruno Vassari demachiantul pentru curatare profunda si intr-adevar sunt faine. Imi lasa pielea curata (fara sa o usuce) si nu sunt lipicioase (cum mi s-a intamplat mie cu alte demachiante).

izabella28

izabella28

produse bruno vassari

25 Ian 2011, 20:52

Eu personal le iau de pe www.luxbeauty.ro - au si reduceri la unele produse si le livreaza foarte repede.

betty_30

betty_30

re: demachiant ochi

25 Ian 2011, 20:39

Si de unde achizitionezi produsele Bruno Vassari? ca m-ar interesa si pe mine.

izabella28

izabella28

demachiant ochi

25 Ian 2011, 20:36

Eu avand ochii sensibili, chiar daca dau un ban in plus, prefer sa stiu ca am grija de ei. Prefer sa folosesc pentru ochi demachiantul boi-douce de la Bruno Vassari.

eveshops

eveshops

Gerovital

25 Ian 2011, 17:54

Eu folosesc demachiantul pentru ochi de la Gerovital, nu pot spune ca sunt foarte multumita, insa in comparatie cu alte demachiante, isi face treaba decent, pentru pretul sau.

clara25

clara25

demachiant

03 Ian 2011, 17:08

Demachiantul este un produs ce nu poate lipsi din casa oricarei femei. De aceea este foarte important sa alegem unul bun, potrivit tenului nostru. Eu folosesc un demachiant de curatare profunda a buzelor si ochilor de la bruno vassari. Este minunat, indeparteaza depunerile de pe fata si o lasa moale si catifelata.

iliescuamalia

iliescuamalia

buna

16 Dec 2010, 10:12

buna. sunt consultant de frumusete si reprezint 2 companii de produse cosmetice, care se distribuie prin una singura. as dori sa te ajut in "problema" ta cu fondul de ten. iti las adresa mea de mail: iliecuamalia@yahoo.com, daca te intereseaza ... si poate gasim solutii ca sa te ajut ...

ca sa completez, reprezint compania AMWAY, sunt consultant de frumusete pt. brand-ul ARTISTRY (care se distribuie prin AMWAY), iar preturile sunt mult mai accesibile decat cele de la Lancome. de asemenea, sunt consultant de frumusete pe brand-ul BEAUTY CYCLE, un brand nou lansat in portofoliul companiei AMWAY, foarte accesibile ca pret (comparate la pret si calitate cu L'Oreal sau Olay). va stau la dispozitie pt. mai multe detalii.

adriana_cecilia

adriana_cecilia

demachiant pentru ochi si buze

16 Nov 2007, 11:55

Demachiant pentru ochi şi buze ARTISTRY este un demachiant non-gras pentru utilizare zilnică, care îndepărtează machiajul lăsând buzele hidratate şi îngrijind zona din jurul ochilor.
Mie imi place foarte mult pentru ca nu "pisca" la ochi atunci cind faci demachierea.