Epilatul la barbati

by: verenadoll
Acum ceva timp imi povestea prietena mea care e cosmeticiana cum s-a chinuit sa-l epileze pe gat (respectiv ceafa) pe sotul ei. De convins l-a convins, insa atunci cand ia pus fasiile de ceara si a inceput sa traga. A inceput sa-si dea drumul sentimentelor :)), de la injurat, la tipat si dat cu pumnul in perete. Pana cand a venit un vecin sa intrebe daca sunt ok!
Ei spun ca sunt sexul tare si ca durerea pentru ei e un fleac, dar atunci cand vine vorba de epilat, parca aud de nu stiu ce monstru. Dar noi care ne epilam 1-2 ori pe luna inclusiv inghinal, cum de suportam durerea.
Acum doresc sa-mi conving si eu prietenul sa-l epilez cu ceara la axila? Ce sugestii imi oferiti?
 

scorpion_girl

scorpion_girl

Mie

20 Aug 2010, 09:26

imi plac barbatii parosi. Bine, cu par pe piept, brate si picioare. Nu zona axilei, pubian sau cum mai vad scris pe aici, pe gat, ceafa sau chiar umeri.

Si doar stiti ca barbatii sunt niste fricosi miorlaitori. Nu ati invatat asta inca?

tashulina

tashulina

Mai

18 Aug 2010, 09:37

dar de ce este obligatoriu pt saracii de ei sa se epileze cu ceara? Nu o pot face si cu crema depilatorie? Este eficienta, pielea miroase frumos apoi si este moale, iar ei scapa de o teroare psihica :))

verenadoll

verenadoll

.

18 Iun 2010, 10:26

Asa cum v-am spus am citit de o ceara bio cu zahar PArissa de la rangali, pe care mi-am luat-o acum o saptamana, fiindca a fost promotie si am mai primit inca o cutie de benzi cu ceara. Eu m-am facut cu ele si chiar pot spune ca sunt foarte multimutita de produs. Cu benzile m-am facut pe maini si cu cealalta in restul zonelor :). Ce mi-a placut cel mai mult este faptul ca in cutie se afla un ulei azulene, pe care l-am folosit dupa epilare si pielea s-a calmat in cateva minute si nu m-am mai iritat.

verenadoll

verenadoll

:)

11 Iun 2010, 12:55

Stiu cum e ... la mine este dezbatere veche. Dar citeam mai devreme ca exista o ceara cu zahar lavabila, deci in caz de o catastrofa, se poate remedia

ynna000

ynna000

sincera sa fiu

11 Iun 2010, 12:05

chiar discutam cu iubitul meu pe acest subiect... el a decis sa se epileze si cand i am propus ceara, a inceput sa dea inapoi ;))

verenadoll

verenadoll

ceara

11 Iun 2010, 11:51

Aaaa dar nu e de rautate aici, nici gand :D:D. Dar nu pot sa inteleg reactia asta ostila. Acum eu cercetez piata sa vad ce ceara as putea sa gasesc, sa fie eficienta pentru EL :))