eye liner

by: koko
puteti sa-mi recomandati un eye liner bun? kre sa nu se scurga 8-|
 

izabella28

izabella28

creion de ochi

25 Ian 2011, 19:58

Si eu mi-am luat creionul de ochi de la Parisax si sunt chiar foarte multumita de el. Il recomand cu placere, mai ales ca nu se intinde si rezista foarte mult (eu fiind o persoana care nu are timp sa-si aranjeze machiajul din ora in ora).

clara25

clara25

creion contur

03 Ian 2011, 16:57

eu folosesc un creion contur pentru ochi semipermanent de la parisax. Cu el pot sa trasez linii fine si sa imi definitivez machiajul. Ti-l recomand cu drag.

iliescuamalia

iliescuamalia

eyeliner

16 Dec 2010, 10:34

buna. sunt consultant de frumusete si reprezint 2 companii de produse cosmetice, care se distribuie prin una singura. as dori sa te ajut in "problema" ta cu fondul de ten. iti las adresa mea de mail: iliecuamalia@yahoo.com, daca te intereseaza ... si poate gasim solutii ca sa te ajut ...

ca sa completez, reprezint compania AMWAY, sunt consultant de frumusete pt. brand-ul ARTISTRY (care se distribuie prin AMWAY), iar preturile sunt mult mai accesibile decat cele de la Lancome. de asemenea, sunt consultant de frumusete pe brand-ul BEAUTY CYCLE, un brand nou lansat in portofoliul companiei AMWAY, foarte accesibile ca pret (comparate la pret si calitate cu L'Oreal sau Olay). va stau la dispozitie pt. mai multe detalii.