Ajutor!

by: giniel
De cativa ani,imi tot apare ici colo cate un furuncul insa de un an incoace am o exolozie de furuncule.Am facut tot felul de tratamente cu antibiotice care au dat rezultate provizorii,apoi am urmat tratamentul dr-ului Mircea Ciucri,care mi-a scurtat perioada de evolutie, dar atat.Va rog daca stie cineva un tratament in special naturist,dar nu numai,ajutati-ma!
 

giniel

giniel

Multumesc!

17 Oct 2007, 15:21

Iti multumesc,Johanna,dar eu nu mai am incredere in produsele de la Aloe Vera.Le-am folosit candva si nu m-au ajutat de cat sa-mi dea o stare de bine pe perioada de tratament,cand l-am incetat(pt.ca sunt f.f. scumpe produsele),efectul a disparut.In prezent,in urma unei antibiograme s-a constatat ca m-am captusit cu un nemernic de stafilococ auriu pe care-l servesc cu augumentin si daca nu reusesc asa, voi face un autovaccin,cum mi-a recomandat altcineva de aici.Inca o data-ti multumesc pt.ajutor!

greyhound

greyhound

Informatii contact?

14 Aug 2007, 15:50

Giniel: din pacate nu pot sa te ajut in problema ta, postez insa deoarece caut informatiile de contact ale Dr. Mircea Ciucri (adresa cabinet, telefon), tot pentru tratamente naturiste in caz de arterita. Am auzit ca a avut rezultate excelente prin terapii cu venin. Poti te rog sa imi trimiti aceste informatii pe e-mail la mugureln@gmail.com ?

qloty

qloty

pentru

13 Aug 2007, 10:35

asa ceva se poate face autovaccin