cancer? mai ai o sansa
by: doroti am cancer la rinichi tumoara de 4 cm in loc de chemoterapie am luat vitamina b17, de 3x cura mijlocie,tumoara a scazut la 2 cm,acum iau tablete amigdalinade 500 mg si ma operez peste 2 saptamini.b17
Buna!!De unde ai cumparat vitamina b17?Si ei asi avea nevoe, eu am cancer la stomac oare asi avea si eu o sansa sa scap?
"o lupta-i viata" , G. Cosbuc
Sansa exista oricand. Si nu spun vorbe goale...
O vecina de-a mea era un caz disperat - facuse cancer la san si ii aparusera celule canceroase si in stomac. Plus ca avea vreo 65 de ani. A avut o vointa de fier, a tinut si un regim naturist in paralel cu chimioterapia si s-a rugat mult, fiind o femeie credinciosa...a devenit chiar habotnica...dar, spre mirarea tuturor A SCAPAT...
Acum 2 ani, o colega deserviciu s-a trezit cu o tumoare pe creier. A facut o ooperatie fff. grea, dar a trecut cu bine peste...s-a lasat definitiv de fumat...mananca numai fructe si legume acum! adica e complet vegetariana :)
Acestea sunt cel putin 2 cazuri de persoane care au invins boala. Se zice ca exista bolnavi, nu boli...Psihicul e esential in lupta cu boala. Fii increzatoare, sunt sigura ca ai sa reusesti!
Bafta multa si ai grija de tine!
sansa are toata lumea
b17 mia recomandat un prieten din sua si aici se poate cumpara http://www.b17ro.info/