cancer? mai ai o sansa

by: doroti
am cancer la rinichi tumoara de 4 cm in loc de chemoterapie am luat vitamina b17, de 3x cura mijlocie,tumoara a scazut la 2 cm,acum iau tablete amigdalinade 500 mg si ma operez peste 2 saptamini.
 

doroti

doroti

sansa are toata lumea

04 Aug 2010, 09:37

b17 mia recomandat un prieten din sua si aici se poate cumpara http://www.b17ro.info/

szakadar

szakadar

b17

03 Aug 2010, 21:25

Buna!!De unde ai cumparat vitamina b17?Si ei asi avea nevoe, eu am cancer la stomac oare asi avea si eu o sansa sa scap?

sensei_girly

sensei_girly

"o lupta-i viata" , G. Cosbuc

03 Aug 2010, 13:52

Sansa exista oricand. Si nu spun vorbe goale...
O vecina de-a mea era un caz disperat - facuse cancer la san si ii aparusera celule canceroase si in stomac. Plus ca avea vreo 65 de ani. A avut o vointa de fier, a tinut si un regim naturist in paralel cu chimioterapia si s-a rugat mult, fiind o femeie credinciosa...a devenit chiar habotnica...dar, spre mirarea tuturor A SCAPAT...

Acum 2 ani, o colega deserviciu s-a trezit cu o tumoare pe creier. A facut o ooperatie fff. grea, dar a trecut cu bine peste...s-a lasat definitiv de fumat...mananca numai fructe si legume acum! adica e complet vegetariana :)

Acestea sunt cel putin 2 cazuri de persoane care au invins boala. Se zice ca exista bolnavi, nu boli...Psihicul e esential in lupta cu boala. Fii increzatoare, sunt sigura ca ai sa reusesti!

Bafta multa si ai grija de tine!