CAndida -problema tuturor femeilor

by: stefy21stefy
Buna fetelor.Si eu sunt posesoarea unei candida de zile mari.Cel putin asa am fost pana nu demult. Experienta mea despre candida este vasta.
Am incercat multe produse impotriva infectiei cu candida. Unele au fost scumpe, unele au fost ineficiente, unele au fost eficiente dar doar dupa folosirea indelungata.Cel mai deranjant lucru la majoritatea acesteor produse au fost efectele lor secundare. In cele din urma am reusit sa gasesc tratamentul potrivit. L-am incercat si l-am descoperit ca este foarte eficient. Acesta este unul din putinele produse care chiar face ceea ce zice! Cum bine stim toate suntem sceptice mai ales ca am incercat zeci de produse.De aia m-am hotarat sa va ajut si pe voi fiindca am trecut prin asta si stiu cat de suparatoare sunt mancarimile. De acceea am sa va las id-ul meu daca vreti sa ne povestim despre probleme si mai ales despre tratamentul cu candida.
stefy21stefy@yahoo.com
PS: Voi ce produse ati mai folosit care au dat sau nu au dat randament? As vrea sa dezbatem mai mult subiectul.Va astept
 

roxxroxy

roxxroxy

Un site cu informatii utile

06 Mar 2012, 16:17

Un site cu informatii utile despre aceasta afectiune, dar si prescriptii de tratamente este adiocandida.com.

verdeamariana

verdeamariana

Tratament naturist Candidoza

03 Ian 2012, 14:01

Buna tuturor! Eu am folosit la recomandarea unei prietene un antiinfectios natural...planta se numeste Goldenseal, ca si produsul. Se administreaza 1 saptamana cate 2 capsule pe zi. Am scapat in 2-3 zile de senzatia neplacuta de mancarime. Vi-l recomand!

andrada19543

andrada19543

Tratament Candida

29 Dec 2011, 14:29

salut, eu si partenerul meu am folosit a href="http://ekilibrium.ro/afisare_articol/Produse/Tratament%20candidoza/CandyClear5-88.html">CandyClear5 si am reusit sa scapam de Candida, care ne chinuia de ani de zile. Produsul este natural, contine si zeolit in compozitie si este foarte bun pentru eliminarea candidozei din organism. Rezultatele se observa dupa 3 luni de tratament. Chiar este eficient!