Cerere ajutor igiena orala

by: bianca_2520
Ma poate ajuta cineva in alegerea unui dus bucal? Eu am gasit mai multe si nu pot sa iau o hotarare pentru ca nu stiu cum trebuie sa functioneze. L-a folosit cineva? Ii e util?
Va multumesc
 

ileana_damian

ileana_damian

curatare profesionala

05 Nov 2011, 13:40

cred ca ai rezolvat deja problema...eu zic ca din cand in cand e bine sa mergem la o sedinta de curatare profesionala. nu de fita, ci pentru ca pur si simplu efectul este mult mai bun. in plus, mai exista si oferte pentru tot felul de programari. http://bit.ly/rCsm3I

iri_v

iri_v

intreaba un specialist, aici:

06 Oct 2011, 13:55

buna,

n-am folosit niciodata un dus bucal, deci nu-ti pot raspunde din experienta proprie, insa eu orice intrebare am apelez la medicul stomatolog. merg la clinica Imperial Dent.

sfatul meu este sa adresezi intrebarea ta medicilor de la Imperial dent pe site-ul lor si sigur iti vor raspunde, chiar daca nu esti pacienta lor.
ii gasesti aici:
http://imperialdent.ro/

buna

12 Iul 2010, 20:38

eu am unul f vechi, cred ca are 8 ani, e de la INTERPLAK, il folosesc in fiecare seara si dupa mesele din timpul zile, mai copioase, efectul este excelent, curata perfect sub gingii. Daca ai gingii sensibile foloseste-l mai rar la inceput si la intesitate mica apoi mareste intensitatea pe zi ce trece. Medicul meu hygienist mi-a recomandat de curand un ORAL B, e fain sa iti cumperi unul care are si reserva ptr calatorie. Ma gandesc ca cel mai bine ar fi totusi sa iti recomande medicul tau un aparat water jet, in functie de starea in care se afla dantura si gingiile tale.