Covalact - chimicale ca de la tara

by: electronicguest
Am cumparat azi o cutie de smantana Covalact de tara, smantana 15% grasime. Am incercat in zadar sa dizov o lingura generoasa din smantana intr-o farfurie de ciorba de legume calda. S-au format numai bobite de smantana care au ramas la suprafata ciorbei si care au refuzat sa se amestece cu masa lichida, in ciuda incapatanarii mele de a le amesteca. Nici macar culoarea ciorbei nu s-a schimbat. Am fost foarte surprins de ceea ce s-a intamplat, fiindca in reclamele de la Covalact se prezentau produsele firmei ca fiind naturale si pregatite prin metode traditionale - ca la tara ??!!
 

radudumitru10

radudumitru10

Smantana

25 Mar 2013, 19:46

Buna ziua. In produse se pun chimicale. Acestea ajuta la fermentare si la marirea termenului de valabilitate. Totusi cred ca si transportul influenteaza ceea ce s-a mentionat mai sus. An intalnit soferi ai Covalact care transportau vara produsele fara instalatia frigorifica pornita, probabil pentru a fura motorina, iar produsele livrate erau calde. Incercati produsele Napolact

sunshine84

sunshine84

Produsele din comert

06 Mar 2012, 16:49

Este clar ca nu putem compara smantana pe care o gasim in comert cu cea pe care o gasim la tara, facuta traditional, insa cand ne referim la consumul de masa nu avem cum sa nu luam in vedere si valabilitatea. Produsele lactate din comert au o groaza de aditivi care le ajuta sa reziste mai mult timp. Eu cumpar smantana direct de la producatori si sunt foarte multumita de calitatea ei.

anyela

anyela

Covalact

06 Mar 2012, 16:34

Nu consum de obicei produse marca Covalact, dar positionarea din reclama ma convinsese ca sunt naturale, ca la tara.

ynna000

ynna000

n-ar trebui sa fii surprins

15 Iun 2011, 08:37

ideea e ca orice produs lactat, in ziua de azi, le gasesti si cu alte chestii adaugate ca sa reziste. Cred ca ar fi mai bine sa mergem, ca in reclama, la un om de la tara si sa ne dea el smanatana veritabila, facuta de el.