durerile de oase-reumatismul poliarticular ,oboseala.,anemia
by: speranta2007 buna,daca cineva sa confruntat cu ele si poate recomanda ceva cat mai simplu,mai naturist,si pt nervi la stomac multumesc din sufletrecomandare
Pentru stomac, ceaiul de sunatoare face bine si sa nu mananci atunci cand esti nervoasa... iti va fi si mai rau.
Crema pt articulatii
Buna Speranta2007! Eu sunt Ianca si sunt noua pe acest forum. Am auzit de o crema ArtroStop, e folosita si de sportivi. S-ar putea sa te ajute, o sa o iau si eu pt ca am organism meteosensibil si ma dor oasele tare din cand in cand.
Multumesc
Va multumesc pt sfaturile ce mi le-ati dat voi cauta sa le folosesc pe amandoua,pe masura posibilitatilor,sanatate si o zi plina de soare in suflet sa aveti
pt dureri de oase si probleme de stomac
cvea mai naturist si mai bun decat aloe vera n-o sa gasesti nicaieri...pt oase iti recomnad:gelul aloe freedom pt articulatii,articsee cu cartilagiu de rechin,crema msm care reface articulatiile, si crema rosie pentru dureri e super,incalzeste faorte puternic local,si sunt foarte bune iar pt ...ai grija cu stomacul sa nu dai in ulcer caci nu e decat un pas,tot cu produse aloe se rezolva doar prin tratament de doua luni...eu iti recomand sunt deosebite,Daca doresti mai multe detalii ma gasesti pe wcamelia@yahoo.com
mentine-ti sanatatea cu LIFE CARE
suplimenti nutritivi 100% organici (noni, ale vera, coacaze, etc), creme si geluri antireumatice exceptionale.