Al doilea job

personpiolin

Hello. Ma gandeam sa imi mai iau un job part-time sau ceva de facut acasa care sa-mi rotunjeasca veniturile. Aveti idee de colaborari de genul acesta?

• person Te invat de la ZERO sa castigi bani acasa- gratis

Cauti de lucru la domiciliu? Te invat de la ZERO , insa este nevoie de munca si cooperare din partea ta. Lucrezi cand vrei, cat vrei si, iti garantez, ca in scurt timp vei castiga mai mult decat te-ai astepta. Nu incerc sa te conving, iti sugerez doar sa studiezi OFERTA mea. DECIZIA iti apartine. Trimite-mi email la castiga2@yahoo.com ca sa-ti pot trimite toate informatiile.

08 Dec 201123:21
  • person Prezentator Tupperware

Eu am fost 7 ani la Avon, am facut ceva bani, dar nu multi, acum Avon e peste tot, chiar si in magazine.
    Eu lucrez acum ca prezentator Tupperware, e nou pe piata din Romania, e ceva deosebit, cu produse garantate pe viata, plus ca ai si comision de 20% si cadouri. Dupa atatia ani in Avon si vreo 2 ani in Amway, nu am ramas cu nimic, deoarece produsele sunt consumabile. Cu Tupperware ramai pe viata, produsele sunt incasabile si nici nu avem concurent in Romania. Intrati pe site-ul www.tupperware.com pentru detalii si contactati-ma la: sau lena_r12@yahoo.com

10 Aug 201016:24
  • person Poti

incerca sa imparti materiale promotionale.

Daca esti draguta fizic si ai un stil prietenos de comunicare, ai toate sansele sa primesti un job, mai ales acum, pe timpul verii, cand campaniile sunt in toi.

23 Iun 201008:46
  • person colaborare avantajoasa

Iti recomand cu placere sa vizionezi situl www.charlott.ro. Am o prietena care asemeni tie cauta un job part-time, foarte lejer si totodata foarte placut. A intrat din intamplare pe acest site si pot sa spun ca viata i s-a schimbat.Te pup.

08 Apr 201013:34
  • person buna

Celine chiar ma incanta job ul tau

07 Apr 201023:28
  • person Moda si bani .. a la Franta!!

Pentru Celina si piolin , am aflat de o firma care e super tare pe lenjerie in Franta si care a intrat de curand in Romania si care ar fi o varianta. Am o prietena care a incercat si este tare multumita, au bonusri bune si conditii avantajoase. pentru ea a fost interesant ca firma e la inceput , foarte serioasa si clientele foarte multumite. In plus ii place lenjeria intima. Daca te pasioneaza lenjeria de calitate, ai o super activitate, castigi suplimentar super ok.. Depinde ce vrei. Deci daca vreti va dau contactul ei. Pentru doamnele cu probleme legate de sutiene, marimi, etc gasiti si filmulete de prezentare pe www.charlott.ro. Servus la toata lumea!

07 Apr 201017:06
  • person ..

Pai veniturile tale sunt patratoase? :)

Spre exemplu ai putea face ce face David, insa nu-ti recomand.
    Sunt bune toate ideile pe care le-ai primit mai sus... INSA banuiesc ca stii ca nu trebuie sa te bagi in afaceri d-alea care iti trimit nu-stiu-ce pachet acasa contracost, da?
    ps: Si nici in afaceri piramidale... ele decat iti vor da senzatia de castig, insa majoritatea banilor tu ii vei cheltui.

ciao,

26 Mai 200810:01
  • person meditatii

Poti face meditatii la romana, matematica sau o limba straina.Depinde ce ti-a placut tie in liceu.

13 Mar 200815:13
  • person Traduceri

Stiu ca traducerile se platesc destul de bine. Daca stii bine o limba straina, ar trebui sa obtii o autorizatie...se da un test, costa cateva milioane, dar merita.

10 Iul 200710:35
  • person depinde

de domeniul in care vrei sa lucrezi. Depinde de meserie....
    mai multe amanunte

10 Iul 200708:33
Recomandari