Ce parere aveti despre videochat?

personilicilaura84

Ce parere aveti despre videochat? Sunt seriose studio-urile?

 • person Iubeste ceea ce faci!

  Motto-ul tau ar trebui sa fie “Iubeste ceea ce faci!” si este aplicat atat pentru acest job, cat si in toate celelalte domenii de activitate. In majoritatea cazurilor, persoanele profeseaza intr-un domeniu care nu este pe placul lor. Care sunt caracteristicile comune pe care le au aceste persoane? Raspunsul este simplu: stresul zilnic si nemultumirile, precum si o productivitate redusa raportat la cea inregistrata de colegii lor. Tocmai de aceea, daca vrei sa iti asiguri cat mai rapid succesul in viata, ai grija sa alegi un job care sa fie pe placul tau.

  Specifica fiecarui domeniu de activitatea dar mai ales videochatului, capacitatea de autodeterminare nu trebuie sa iti lipseasca. Nimeni nu este perfect asa ca nu trebuie sa pui accent pe aspectul fizic. Ceea ce iti trebuie este doar motivarea de a ajunge unul dintre cele mai bune modele.

  http://www.infovideochatiasi.ro/cateva-sfaturi-model-din-videochat-iasi/

  02 Oct 201516:46
 • person Pareri despre video chat

  Ce sa zic parerile despre videochat sunt impartite. Oameni inca mai au prejudicati si asociaza videochat-ul cu prostitutia si alte lucruri necurate. Lucrul acesta se intampla probabil deoarece au existat studio-uri ilegale care puneau modelele sa fac unele lucruri care acestea nu le doreau. Sunt foarte multe studio-uri de videochat acum legale insa nu toate sunt seriose si dau ceea ce au promis la angajare. Eu am cautat foarte mult pana am gasit un studio profesional de videocaht serios si care sa plateasca la timp. Am lucrat la cateva studio-uri insa am plecat foarte dezamagita deoarece nu am fost platita la timp si nu mi sa oferit ce mi sa promis atunci cand am fost angajata. Dupa lungi cautari pe internet am gasit acest studio de videochat http://www.leaderstudio.ro/ care avea comment-uri destul de pozitive. Am zis sa incerc si am vorbit cu cei de acolo. Nu mi-au promis foarte multe insa s-au tinut de cuvant si mi-au dat tot ce mi-au promis. Pe langa asta sunt foarte respecta de cei de acolo.

  07 Mai 201416:37
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Frantura -16-
 • person

  "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere