Multi bani sau un seviciu care iti place?

personamalia_07

Ce alegi dintre a castiga multi bani insa a nu face ce iti place, sau un serviciu care este intru totul pe gustul tau, dar care nu te umple de bani?

• person La momentul asta....

Pot spune ca am lucrat intr-un domeniu in care faceam ce-mi placea, dar acum prefer un post bine platit, pentru ca probleme apar la orice firma si indiferent de salariu sau de implicarea ta, tot asa ``incasezi suturi`` de la firma la care lucrezi. Macar sa stii de ce muncesti....

03 Apr 201101:13
  • person Loc de munca cat de cat bun

Banii conteaza mai mult pe timpul asta de criza insa nu poti face ceva ce iti displace total.Eu ma gandesc sa merg pe calea de mijloc:ceva la care am abilitati,desi nu ma omor dupa acest domeniu,unde sa am un salariu mai mare decat acolo unde mi-ar placea mie dar mai mic de unde mi-ar displacea.

07 Mar 201120:00
  • person multi bani si un job placut

Ideal ar fi sa avem un job in care sa castigam si bani multi sa avem si un program lejer si sa ne placa mediul si atmosfera, pai de ce nu? cred ca trebuie sa cautam mai bine ca acel job exista.

24 Feb 201118:42
  • person Cel putin

acum, banii conteaza foarte mult. Insa daca ajungi sa iti urasti jobul, vei ajunge sa pleci de acolo, mai devreme sau mai tarziu. Nu mult alume lucreaza cele 8 ore cu placere, insa important este sa nu ajungi la saturatie.

20 Apr 201008:46
  • person ambele

nu este peste tot asa , insa exista si cazuri in care poti castiga multi bani, iar sluja sa iti placa foarte mult .... este destul de rau sa te duci 8 ore pe zi intr-un loc in care nu iti place ceea ce faci, iti place doar pt ca primesti foarte multi bani... intervine plictiseala si la un moment dat vei renunta la in schimbul unui loc de munca pe gustul tau ;)

24 Mar 200915:17
  • person ...

Functia sau salariul... depinde de ce nivel vorbim Unora li se da si functie si salariu sa sustina anumite proiecte si castigurile anumitor persoane din cadrul companiei. Din pacate inca avem mentalitatea de a il ingropa pe cel mai bun in loc de a ii oferi bani sa ramana in companie. Directorilor le e frica sa angajeze oameni cu adevarat buni din frica de concurenta, frica de a isi pierde pozitia... asadar ajungem tot la goana dupa salariu cat mai mare. Insa ma intreb cu pasiunea pentru munca ce se intampla? Cred ca as fi depresiva( ca tot scriam mai devreme leac impotriva depresiei : ) sa stiu ca zilnic trebuie sa merg la un job pe care nu il suport si sa nu am satisfactia reusitei personale in domeniul preferat.

07 Mar 200917:39
  • person parerea mea

Bineinteles k mi-ar placea un job care sa-mi aduca o groaza de bani,insa parca mi-ar placea mai mult sa fac ceva ce-mi place caci voi pune mai mult suflet si ma voi simti eu mai bine.Ah si sunt sigura ca vor veni si bani caci iti vei face treba cu placere.Acum fiecare cu parerea lui!

06 Aug 200823:13
Recomandari