videochat-pro sau contra?

personvideochatpro

Numele meu este Emilia si sunt extrem de curioasa ce parere au femeile din RO despre videochat si daca stiu ceea ce presupune acest job. Ptr ca circula pe net ipoteze dintre cele mai diverse, dar intrebarea mea este, stie femeia din RO ce inseamna videochat?

 • person Alatura-te echipei Sun!

  Stiu ca poate fi un subiect delicat si controversat, dar traim niste vremuri destul de grele financiar si ne-ar prinde bine o schimbare de perceptie. Intr-o lume in care generatia tanara lupta mai mult pentru supravietuire decat prosperitate, unde modelul de lucru al celor de dinaintea noastra pare invechit si nu face fata cerintelor exigente ale noilor generatii se dezvolta noi domenii de munca din ce in ce mai atractive, unde drepturile si nevoile umane vin pe primul loc. Incet dar sigur ne indreptam catre o lume in care munca va fi perceputa ca o joaca, pentru ca asta ne dorim, sa ne jucam, sa crestem si sa pavam drumul catre alte posibilitati. Video-chatul poate parea infricosator pentru anumite persoane si nu judec deloc parerea nimanui, dar poate constitui o buna alternativa pentru a strange bani pentru viitor, pentru a avea uneltele necesare pentru o afacere proprie, plata studiilor, o masina, casa etc. Noi preferam sa indrumam, sa sfatuim si sa ne incurajam modelele sa-si descopere identitatea in fata camerei in loc sa le impunem un anumit tipar comportamental. Suntem din Constanta, contacteaza-ne la www.videochat-sunmodels.ro

  01 Oct 201401:12
 • person videochat

  Daca asta inseamna prostitutie sa te dezbraci si sa manevrezi un vibrator atunci fetele care stau pe marginea drumului ce fac? Poate ca cineva trebuie sa explice mai pe indelete ce inseamna a face videochat, sa inteleaga tot omul, videochat-ul se face intre 2 sau mai multe persoane la distanta, poti face videochat si cu sora plecata in America, de exemplu, pur si simplu se discuta prin intermediul unor site-uri cu diferiti oameni iar acesti te pot vedea prin web, nu este vorba nicidecum de prostitutie, cum toata lumea neinformata sustine asta sus si tare, relatiile sexuale se petrec intre doua persoane iar la videochat nimeni nu poate atinge pe nimeni, membrii care intra pe aceste site-uri fiind la mii de km distanta.

  15 Iun 201115:00
 • person Pai cum sa iti spun...

  Videochat este un fel de prostitutie, nu exista doar conversatii inocente. Clientii, de obicei straini, platesc bani grei ca sa vada fete goale complet, care manevreaza un vibrator. Cam asta e. Iti sugerez sa nu incerci sa te angajezi la o astfel de firma.

  10 Apr 201103:33
 • person ..

  dar daca ai avea ocazia (la nivel teoretic, ptr ca practic ea exista), ai practica acest job??

  08 Mar 201007:39
 • person Videochat-ul

  clasic presupune conversatii video, insa la noi nu mai exista demult "doar" conversatii...poate si de aici catalogarea care i s-a dat acestei practici.

  01 Mar 201012:23
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
In cercul dragostei...
 • person

  "incearca sa fii un om mai bun... e asa placut..."

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere