Discrepante mari intre salarii

personcold_as_ice

Vorbeam aseara cu un prieten, care tine cu tot dinadinsul sa se faca hair-stylist si urmeaza cateva cursuri in paralel, dand o gramada de bani pe ele. La intrebarea mea "daca renteaza" banii cheltuiti si daca si-i va mai recupera, si-a sunat un amic, hair -stylist, care l-a si sfatuit sa urmeze cursurile, si l-a intrebat cat castiga. La telefon am auzit "intre 60 si 80 milioane, depinde de luna". Am ramas stupefiata. Exista castigurile astea, acum? Intr-adevar, lucreaza la un salon in Zona Dorobanti, unde sunt numai vile si castele, insa totusi...

 • person De obicei

  profesiile care presupun infrumusetare vor fi mereu la mare cautare, indiferent de cate crize financiare ne vor lovi...

  12 Oct 201009:22
 • person Am o prietena

  manichiurista si de curand s-a specializat si in pictura pe unghii. Vrei sa stii cat cere pe o deplasare la domiciul si o manichiura completa, cu pictura inclusa? 300 lei. Si are cliente non-stop.

  04 Oct 201009:29
 • person nu stiu ce sa cred..

  mi se par foarte exagerate sumele..cati bani ar trebui sa lase cele care merg la acel salon ptr ca el sa castige atat...salariul pe care il ia de la salon in general e f mic.

  02 Oct 201012:50
 • person coafeza mea

  are BMW, si de curand si-a luat un Harley Davidson ca sa se poata tine dupa sotul ei - are si el un bike la fel HD. Castiga bine intradevar, dar si lucreaza non stop, mie nu mi-ar conveni sa stau tot timpul in picioare si mai ales sa lucrez toate weekendurile.

  02 Oct 201005:47
 • person acum ...

  depinde ... poate a mintit, poate nu ... dar daca este un bun profesionist, stie sa se "vanda" ... pe munca pe care o presteaza ...

  01 Oct 201008:46
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Dragostea eterna dureaza doar 3 luni
 • person

  "incearca sa fii un om mai bun... e asa placut..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right