Voi cum va rotunjiti veniturile, fetelor ?

personcldya

Eu una nu ma mai ajung cu banii. Uf !
Sunt curioasa daca facut cineva bani pe Internet?
Cu siguranta si voi sunteti preocupate sa imbunatatiti bunastarea familiei voastre si astept cu drag sugestii si pareri.
Pe curand !

 • person nimic pe termen scurt

  cand consider ca nu imi mai ajung banii fac un studiu de piata, vad in ce firme as putea un salariu mai bun, ce trebuie sa invat ptr asta, investesc in cateva cursuri ptr un an-doi apoi vanez postul dorit ... asta e metoda mea, nu fac nimic care sa nu imi consolideze cariera ... rotunjitul venitului momentan e doar o amageala, parerea mea.

  20 Mai 201115:35
 • person eu

  de ceva timp cumpar lucruri pentru copii la preturi de engros si le vad apoi la bucata, punand anunturi inainte pe internet.

  Insa nu este o afacere profitabila sau permanenta, ci doar asa, de rotunjit veniturile...

  18 Mar 201109:51
 • person faci bani pe internet ?

  nu e adevarat nu se fac bani pe internet sunt doar minciuni .Eu am incercat dar degeaba astept din ianuarie sa-mi trimita banii dar degeaba .Am mai intrebat si pe altii care figurau ca au luat banii si au zis ca e teapa asteapta de un an sai ia si nu au reusit .

  17 Mar 201115:13
 • person da!faci bani pe internet, muncind acasa!!

  Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-mi un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail govorig@gmail.com .Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul "LUCRU".Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti mail-uri petrecandu-ti 2 -3 ore pe zi in fata calculatorului. cu cat muncesti mai mult cu atat castigul va fi mai mare.100-300$/ SAPTAMANA.

  22 Sep 201020:54
 • person Castiga part time cu Cristinne Cosmetics

  Eu am ceva experienta in MLM (multilevel marketing) si de curand am inceput sa promovez printre cunostintele mele produse naturale Cristinne Cosmetics.
  Castig cam 15-30% din vanzarile pe care le fac printre cunostintele mele+ diverse cadouri si daca inscriu si alti reprezentanti intre 10-22,5% din vanzarile lor.
  Pentru mine e o oportunitate de a castiga niste bani pentru familia mea, acum pe timp de criza dar si sa promovez o viata sanatoasa, prin folosirea de produse de buna calitate, naturale, printre prietenii mei.

  22 Iun 201009:43
 • person Rotunjirea bugetului

  Eu am inceput sa particip la concursul de la Nescafe. Trimiti codul promotional si poti castiga o mie de euro. Mi se pare o metoda usoara de a-mi rotunji bugetul mai ales ca beau cafea in fiecare zi si pot sa adun multe coduri.

  26 Mai 201014:49
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Is it enough to love?
 • person

  "all of my memories, i'll keep them here ... inside my soul, inside my world! all of my memories ..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right