Cum sa te simti mai bine la serviciu...

by: 
Daca mergi cu drag la serviciu,felicitari !
Daca mergi, insa, fara chef sau ai parte de multe frustrari la locul de munca,iata cateva sfaturi :
-cauta sa simti ca lucrezi si pentru alt motiv,nu doar pt bani(te faci utila celor din jur/inveti lucruri noi/te perfectionezi/legi relatii apropiate cu unii oameni)
- aminteste-ti ca esti STAPANA sercviciului tau, nu sclava lui
- amuza-te; oriunde lucrezi, poti gasi motive de amuzament si voie buna

Daca ai si alte idei despre CUM SA TE SIMTI MAI BINE LA SERVICIU, scrie-ne!
 

O posibila solutie

18 Ian 2006, 10:44

Pe seful misogin nu-l poti schimba in mod direct. Dar,fiind eficienta la lucru si, mai ales, pastrand si fata de el o atitudine deschisa si amabila, ai mai multe sanse sa-i deschizi ochii pentru a te putea aprecia asa cum meriti!

annie

annie

varianta cu nr. 2 :))

17 Ian 2006, 18:17

Tind sa cred ca e vorba de varianta cu seful misogin. Si totusi cum sa ma port cu el? Pentru ca mi-e dificil sa accept ca asa e el si nu se poate face nimic.

Posibile cauze

12 Ian 2006, 17:28

Supraaprecierea barbatilor,dupa parerea mea,poate avea mai multe motive:uneori, laudand un angajat barbat mai mult decat ar merita, il stimulezi efectiv sa dea mai mult.Alteori, daca seful e genul misogin,isi supraapreciaza angajatii barbati dintr-un complex de inferioritate(ii e greu sa recunoasca performantele superioare ale femeilor).Iar in alte cazuri,poate fi vorba de preferinta personala a sefului pentru un anumit angajat,pur si simplu.

annie

annie

buna, Dia

12 Ian 2006, 17:17

Poti sa ne spui ceva si despre frustrarile care vin din faptul ca barbatii sunt apreciati parca dupa alte criterii decat femeile la locul de munca?

Job-ul meu e fain, imi place ce fac, colegii sunt minunati, dar nu pot sa nu ma enervez cand va ca unii dintre colegii mei barbati sunt apreciati ca pentru o munca de Sisif cand de fapt nu fac mare lucru (efectiv, nu doar parerea mea).