Depresia

by: 
Apatie, lipsa chefului de viata, ganduri sumbre, disperare... cum le depasim? Ce "retete" de vindecare a depresiei cunoasteti?
 

roxu19

roxu19

stressss

07 Iun 2008, 16:36

Buna!Am 19 ani si sunt din Timisoara.Sunt studenta in primul an la drept si cred ca sunt pe cale de a intra intr-o depresie.In primul semestru am avut probleme cu examenele iar la ultimul examen nici macar nu am putut sa deschid cartea pentru ca ma gandeam numai la restante.Acum trec prin aceeasi chestie dar parca e si mai grav.Ieri am baut prima pastila de xanax pentru ca nu stiam ce sa mai fac.Mi-e foarte frica,nici macar nu mai ies cu prienii pentru ca numai la examene imi sta capu:(( Daca poate cineva sa imi dea un sfat..mersi

maria21

maria21

...

09 Mai 2006, 10:18

simptomele acestea fac parte dintr-o tulburare psihica:anxietate. probabil ai avut o perioada in care ai fost foarte stresata, sau ai avut un soc. Practic atunci s-a declansat si starea asta. Nu trebuie sa te sperii, e ceva ce se trateaza. Important e sa consulti un psihoterapeut si sa-i explici starile pe care le ai. El o sa te invete ce poti sa faci ca sa treci peste ele.