Colega depresiva

by: tashulina
Langa biroul meu este un birou cu multe femei. De ceva timp cand ies afara sa vb la telefon tot vad o colega care plange pe hol. Uneori vb la telefon, alteori sta pur si simplu acolo, trista sau cu ochii plansi. De multe ori am avut tendinta s ama duc sa o intreb ce s-a intamplat, insa mi-este nu stiu cum, pt ca nu ne cunoastem bine, ci doar ne salutam. Ce ma sfatuiti sa fac?
 

eva31

eva31

Incearca sa discuti cu ea

02 Apr 2011, 00:23

Daca e trista si cu ochii plansi, cu siguranta are nevoie de o prietena care sa o asculte si sa o sfatuiasca. Du-te isi incearca, delicat, sa ii oferi ajutorul tau, dar sa nu devii prea insistenta. Daca vrea o prietena, va discuta cu tine. Daca nu, nu te amesteca in viata ei fara voia ei si nu insista cu intrebari.

tashulina

tashulina

eh

18 Feb 2011, 10:33

v-am urmat sfatul si am intrebat-o daca este ok.

Cred ca atata astepta pentru ca a inceput sa planga si sa imi povesteasca cum este ea carpa unui barbat cu care locuieste si care incearca zilnic sa ii calce in picioare stima de sine si putina incredere in fortele proprii pe care o are.

Acum nu stiu ce sa fac. Daca ma apuc sa ii dau sfaturi, la firea pe care o am, i-as propune sa ii dea foc aluia, insa m-as abtine totusi...

eu as intreba-o

30 Nov 2010, 15:45

daca este ok, daca pot sa o ajut cu ceva? nu pot sa rezist daca vad pe cineva suparat, chiar daca e doar o colega de servici.

autumn

autumn

Unii

23 Nov 2010, 10:11

oameni au nevoie de intrebarea "esti ok, te pot ajuta cu ceva?" pt a-si deschide sufletul...poti incerca.

alexandras

alexandras

..

19 Nov 2010, 09:52

nada, probabil sufera din amor ranit, m agandesc si atunci astea trec si ea se face simti naspa. daca suspectezi c-ar fi ceva legat de sanatate sau mai grav poate ca o invitatie la bufetul cladirii n-ar strica. in orice caz, nu mergi direct la ea cu intentia de a repara ceva, dac simte nevoia se va deschide singura.