Compromisurile

by: arlekyn
 

clgg

clgg

da..

19 Mai 2010, 20:25

..este urat ce scrie, dar cel mai tris este ca ...este adevarat...am vazut multe...si nu te baga nimeni in seama..

puciu

puciu

RE: Compromisurile

08 Nov 2004, 19:26

Urat mai scrie Arlekyn! Nu sunt in PSD, dar nici nu-i critic pe cei care sunt. Dar nu mi se pare normal sa gandesc asa cum gandesti tu! Pretutindeni, unde exista oameni, exista si compromisuri. Pana si animalele fac compromisuri cand dau de unul mai puternic! Totul depinde de structura ta! Daca eu fac unele compromisuri, le fac in limita educatiei pe care am primit-o. Stiu sa trag o linie cand trebuie.

dulceatza

dulceatza

07 Sep 2004, 18:46

Daca vrei sa reusesti intr-adevar te adaptezi si mergi o data cu timpurile si intri si in psd daca trebuie

tish

tish

07 Sep 2004, 18:46

Mai buricu pamantului? sa iti aduc aminte catai nascut si aici ai crescut asa batut in cap? ca esti tu asa,nu e vina nimanui ,nici macar a mamei tale ,doar natura ca din cant in cand se mai strica si scoate reziduri asa ca tine.
cum le stii tu pe toate si iti bati joc de chestii care te depasesc.
sa iti amintesc ca desi te bati cu pumnii in piept ca locuiesti in alta acolo esti un paduche? exclus? ca nu esti acceptat? dar tu iti talente pe forum?
Stimabile,LASA-NE! LASA-NNNE!

arlekyn

arlekyn

Abuz...

07 Sep 2004, 18:46

In Romania ca sa reusesti social, trebuie sa abuzezi de ceilalti, de impotenta Legii, de credulitatea fraierilor si de aspectul tau cit mai sexy ca sa parvi...

In cel mai rau caz ai in vedere ca celalalt nu are UNDE sa TE reclame, asa ca nu-l furi pe fata (ca te reclama la politie) dar il faci sa-ti dea de fraier ce este...:)

La fel inca din scoala, dai invatatoarei flori si cadourile mamei si te trece clasa, scoala, intrii-n pesedeu si OM te-ai facut...chestie de 14-15 ani doar...:o)

dulceatza

dulceatza

07 Sep 2004, 18:46

cred ca o persoana care vrea sa reuseasca in viata stie sau invata sa faca compromisuri atat cat trebuie. linia dintre compromis si abuz este fina dar este usor sesizabila daca ai stabilite prioritatile si scopul in viata. ;)

arlekyn

arlekyn

Compromisurile

07 Sep 2004, 18:46

Negocierile contractuale ptr. Job intr-o tara in formare cum este si Romania duc la exagerari si acceptul compromisurilor unidirectional spre avantajul patronilor si sefilor directi...

Daca patronii stau pe la Paris si Roma, sefii directi sunt in mare masura avantajati de aceste compromisuri prin care-si storc salariatele de munci extracontractuale sub presiunea pietei muncii plina de tineret dornic sa "faca ceva" si nu numai sa munceasca cinstit si fara sa altereze piata muncii si a fortei de munca...:)

Este insa BINE ca multe dintre voi STIU despre astfel de "compromisuri" care le trasforma in sclavele sefilor timp de 8 ore/zi insa Legislatia internationala a Muncii nu asa ceva specifica si ma intreb daca la angajare sefii d-stra VA fac cunoscute aceste legi si drepturi sau...?