by: pisi Voi v-ati cunoscut partenerul de cuplu la locul de munca? Daca da,va afecteaza cu ceva munca in echipa acest lucru, mai puteti ramane obiectivi cand lucrati in acelasi colectiv cu iubitul/iubita?
pisi
Chestii hard
31 Oct 2007, 19:01
Eu am auzit de la un prieten care a cunoscut persoanele implicate in ceea ce voi povesti,el si ea lucrau impreuna,formau un cuplu,si ea a inceput la un moment dat sa-i faca lui scandal cand a observat ca el rade prea mult cu colegele sau le face complimente. Si au sfarsit prin a se certa de fata cu tot departamentul, inclusiv cu sefa de fata, iar a doua zi au zburat amandoi din firma. Si am mai auzit de-un caz, cand sefa s-a cuplat cu-un angajat, treaba a mers bine intre ei o vreme, apoi el s-a indragostit de altcineva si a terminat-o cu sefa, tipei normal ca nu i-a picat bine si a inceput sa-l sicaneze pe el si sa-l jigneasca de fata cu colegii lui, iar el a trebuit sa-si caute de lucru in alta parte dupa un timp.
Am auzit ca sunt firme unde relatiile intre colegi sunt interzise sub orice forma.
Chestii hard
Eu am auzit de la un prieten care a cunoscut persoanele implicate in ceea ce voi povesti,el si ea lucrau impreuna,formau un cuplu,si ea a inceput la un moment dat sa-i faca lui scandal cand a observat ca el rade prea mult cu colegele sau le face complimente.
Si au sfarsit prin a se certa de fata cu tot departamentul, inclusiv cu sefa de fata, iar a doua zi au zburat amandoi din firma.
Si am mai auzit de-un caz, cand sefa s-a cuplat cu-un angajat, treaba a mers bine intre ei o vreme, apoi el s-a indragostit de altcineva si a terminat-o cu sefa, tipei normal ca nu i-a picat bine si a inceput sa-l sicaneze pe el si sa-l jigneasca de fata cu colegii lui, iar el a trebuit sa-si caute de lucru in alta parte dupa un timp.
Am auzit ca sunt firme unde relatiile intre colegi sunt interzise sub orice forma.