Amor in locuri inedite

personandreea_patrascu

In ce olcuri inedite ai vrea sa faci dragoste? Masina e de mult demodata? Ce parere ai de un saptiu intim in natura?

• person incearca

vezi in apa ,pe plaja
    am incercat si merita

16 Iul 200911:05
  • person mmmdaaa...

lift nu stiu... cred si eu ca e imprumutata din filme...asin ala fel, overused. nu stiu, am incercat diverse la viata mea dar nah, parca mai bine e acasa in intimitate, unde nu ma deranjeaza nimeni... in cel mai ra caz imi deranjez eu vecinii ;)

10 Nov 200800:52
  • person mmmdaaa...

lift nu stiu... cred si eu ca e imprumutata din filme...asin ala fel, overused. nu stiu, am incercat diverse la viata mea dar nah, parca mai bine e acasa in intimitate, unde nu ma deranjeaza nimeni... in cel mai ra caz imi deranjez eu vecinii ;)

10 Nov 200800:52
  • person super in natura

E super in natura,dar incearca si altceva cum ar fi solar,lift locuri mai palpitante....iti spun din experienta ca merita.

11 Oct 200800:35
  • person Buna,

Frumoasa intrebare...sunt fff multe locuri in care poti face asta...cateva dintre ele :):):)
    - in parc pe o banca,la padure pe o patura,la mare pe nisip, in scara unui bloc, in toaleta unui restaurant, la film pe ultimile locuri din spate...etc..depinde de ce vrei si de cat de tupeisti sunteti.... :):):) sper ca ti-am sugerat macar o idee

20 Iun 200807:55
Recomandari