Bigamia
Daca vi s-ar oferi ocazia,ati accepta sa traiti cu doi barbati,respectiv doua femei,sub acelasi acoperis?
- person Nici macar sub acoperisuri diferite
De ce ai nevoie de doi si cum te imparti la doi?
06 Apr 201102:38 - person de ce 3 si nu 4?!
sint barbat, da imi place sa vad doua femei facind dragoste si sincer cred ca sotia mea ar fi mai satisfacuta de o femeie decit de mine, dar corect este ca atunci cind eu am libertatea de a gusta din alta femeie sa aibe si ea aaceasta libertate. Sau mai mult decit atit as merge pina acolo incit sa accept ca ea sa faca dragoste cu un alt barbat. De ce nu?! decit sa o faca pe ascuns si sa inceapa sa acopere ceea ce a facut si sa minta,... apoi ce urmeaza?! Ne iubim, asta este cel mai important, nu am ajuns in faza in care sa imi doresc alta relatie, nu cred ca as vrea, dar am discutat despre asta si as iubio cel putin la fel de mult daca ar avea o alta relatie si nu m-ar minti.
14 Aug 200816:50 - person eu raman
la parerea mea: sexul in grup mi se pare scarbos si nu l-as incerca nici in ruptul capului.
17 Iun 200811:39
iubirea inseamna doua persoane, nu n+1. - person fetelor...
Imi lasa mult de dorit atitudinea voastra. Suntem in anul 2008!!! Ti-e si greu sa numeri pana la 2008!!!
17 Iun 200810:17
Sexul in 3 nu a omorat pe nimeni niciodata. Eu as fi dispusa sa fac asta pt partenerul meu (indiferent daca il iubesc sau nu) cu conditia sa faca si el acelasi lucru pt mine.
Cum ziceam: suntem in 2008. UNDE e egalitatea intre sexe? Daca toate femeile ar avea atitudinea mea... s-ar duce de rapa fantezia asta tampita a barbatilor pe care au apucat sa o puna in aplicare sa sa ii prinda gustul.
Suntem prea proaste de acceptam orice. S-a ajuns in situatia in care barbatii ne calca in picioare si fac ce vor ei, cand vor ei si cum vor ei DIN CAUZA NOASTRA.
:) ok, gata... acum sariti cu replicile nonconformiste. - person ...
Sexul in grup nu este sex in grup.
17 Iun 200810:11
Sexul in grup este sex intre un barbat si 2 femei.
Asta nu e sex in 3. E sex in care iti imparti partenerul cu o alta tipa. - person karinna
E ceva ce voua va scapa sau imi scapa mie?
17 Iun 200810:08 - person Nu reneg bigamia insa nu e de mine
Chiar citesc o carte in care se dezbate tema bigamiei si efectele ei benefice pt "barbati".. exact, doar pt barbati.. pt femei pot fi efecte benefice doar in situatia in care acestea au anumite inclinatii bisexuale si in plus sunt persoane tolerante si altruiste.
19 Nov 200713:34
In schimb escapadele in 3 sunt foarte la moda in zilele noastre si chiar si eu votez pentru :) - person nu as accepta ....
...dar as experimenta sexul in grup (nu o sa pun in aplicare niciodata probabil) as vrea sa stiu cum este :P nu vad nimic rau in asta! dar nu as recurge la asta ca practica obisnuita!
10 Sep 200717:21 - person Chestia asta
imi aduce aminte de o discutiile iscate anul trecut pe marginea subiectului "sex in grup",cand unele dintre fete afirmau ca e minunat sa-ti vezi iubitul satisfacut de o alta femeie sub ochii tai,ca asta inseamna iubire adevarata etc etc :)
09 Aug 200711:03
Si eu vreau doar dragostea unui singur barbat si nu as accepta in patul nostru sau in casa noastra o alta femeie. - person nici gand
...adica sa stau in aceeasi casa cu inca o tipa, sa-mi vad iubitul sarutand-o, alintand-o, oferindu-i afectiunea pe care eu mi-o doresc??? no way!!!!!!
09 Aug 200709:49 - person nu
ca sa ce???mi ar ajunge unul...ve sa fac cu 2???
24 Iul 200718:54
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"mereu ,se intampla, ca in viata mea sa fiu fericit numai in vacanta!"