Buna dragele mele..

personsmileysandra

nu sunt sigura ca am incadrat tema mea foarte bine in categoriile fromului; daca nu am facut`o,rog moderatorii sa mute subiectul in categoria adecvata.
Va salut de parca v-as cunoaste pentru ca simtde mult nevoia sa vorbesc cu cineva; de fapt, sa povestesc ce am pe suflet. Sper, si vreau sa fiu optimista ca aici voi gasi linistea de care am nevoie; sunt 100%sigura ca exista aici cel putin o singura persoana care ma ava ajuta sa ma simt mai bine..
Sa incep prin a ma descrie putin.. sunt Sandra si am doar 17 ani. Bine, 17 jumatate, in noiembrie fac 18. Am un prieten de 4 luni si o saptamana, ma simtminunat, ma simt iubita si iubesc..totul e perfect..problema e ca..am inceput sa ne jucam..nu ne-am inceput viata sexuala pentru ca eu nu sunt pregatita, sau cel putin asta simt, si in plus, suntem amandoi virgini si ne dorim ceva special, astfel incat asteptam momentul potrivit.
Parintiimei..sunt intelegatori..insa mama mea vrea sa fie totul cum vrea ea..de multe ori imi spune cu ce sa ma imbrac..de ce stau asa mult in oras cu prietenul(desi il cunosc, se sperie ca voi face ceva ce le-ar putea lua linistea celor 40 de ani, gen sa raman insarcinata sau sa iau vreo boala)..

• person Pai are si de ce

Esti tanara, ar trebui sa studiezi la varsta asta, sa termini liceul si sa faci o facultate. La 17 ani nu ar trebui sa iei in serios relatile. Si da, ai putea lua o boala grava, chiar letala. Ascult-o pe mama ta pentru ca stie cel mai bine

06 Apr 201102:41
  • person da, menstruatia

poate intarzia din cauza unei infectii urinare, la fel cum poate intarzia si pe sistem nervos, din cauza stresului prelungit.

Testul de sarcina iti va spulbera toate temerile, iar pe viitor, la "jocurile" vostre erotice, aveti grija la igiena mainilor.

01 Iun 201008:49
  • person calmeaza-te

te inteleg ca la 18 nu iti doresti un copil si ca esti speriata..in primul rand du-te ia-ti de la farmacie un test(nu e scump deloc) si apoi vei putea dormi linistita sau macar nu vei mai sta ca pe ace..pe urma du-te la un centru de planning familial indif care e rezultatul testului, un doctor te va sfatui daca sa iei anticonceptionale sau nu iar in caz de sarcina vei avea cineva cu care sa poti vb si in plus sa-ti dea tratament pt infectia urinara care e bine sa nu ramana netratata.daca nu stii unde este planning in orasul tau cauta pe net sau du-te la un cabinet ginecologic. sa nu iti fie frica sau rusine ca nu ai de ce ..eventual roaga-l pe prietenul tau sa te acompanieze si sa te sustina.
    sper sa-ti rezolvi prbl cat de repede si sa va puteti bucura unul de altu.in legatura cu mama ta poate ar fi bine sa vb cu ea si sa o faci sa aiba incredere in tine.papa

31 Mai 201021:00
  • person later edit.

im cer scuze, e a 4a postare; imi raspund singura la mesaj :)) am recitit mesajul, si vreau sa corectez dar nu gasesc niciun buton de click`uit :"NU sunt fortata"..
    ma simt aiurea..si mi-e frica..

31 Mai 201018:56
  • person ..

mentionez ca de duminica am simptomele de dinaintea menstrei..ma dor sanii, ma doare abdomenul, in partea inferioara..nu inteleg de ce intarzie sa apara..dimineata m-am trezit plangand..acum, cititnd o carte despre o fata care ramane insarcinata din cauza unei betii la 18 ani, am plans din nou..nu vreau sa ajung asa..vreau sa am o viata frumoasa inainte..sunt incredintata ca m-am protejat cat de cat si sunt norocoasa ca sunt fortata de partenerul meu sa fac ce nu vreau..totul merge minunat..dar cer prea mutl daca vreau sa fie perfect ? cred ca da..

31 Mai 201018:54
  • person Continuare ..

Le-am repetat de o mie de ori ca n-o sa se intample asta..dar..adevarul e ca..am avut o infectie urinara zilele trecute..mai exact vineri..mentruatia trebuia sa`mi vina pe data de 26, maine e in 1..nu stiu ce sa cred, nu inteleg de ce nu`mi vine ciclul daca doar ne-am provocat placere unul altuia; nu a existat un contact sexual si ne-am sters bine cu servetele umede pe maini in caz ca intram in contact cu ceea ce m-ar putea "insarcina".. e posibil ? m-am gandit ca infectia ar fi putut cauza intarzierea menstrei mele, sau ca faptul ca organismul meu e invadat de hormonii aia provocati de atractia pentru prietenul meu..
    ma gandesc sa iau anticonceptionale..sora mea asta face; dar ea are 21 de an, anul II de facultate si`n vara asta se marita..nu e in cazul meu-nu mai are inca un an de liceu..i-am spus asta si iubitului meu insa m-a intrebat daca nu e prea devreme pentru asa ceva..si inca un lucru..cand il masturbez e nevoie ca prietenul meu sa folosesc prezervativ? vreau sa am aceeasi viata linistita fara sa ma gandesc ca pot ramane insarcinata la 18 ani, asta pentru ca nu am capul pe umeri..
    multumesc...

31 Mai 201018:50
Recomandari