Cand te muti impreuna cu iubitul si unde?

personannie

A fost o perioada cand mi se parea normal ca daca am chef sa fiu cu cineva sa se mute la mine chiar de a doua zi de cand ne-am cunoscut. Acum mi se pare greu sa mai accept sa-mi invadeze cineva intimitatea la modul asta... La voi cum a fost?

• person Fetelor

am face o masa pe cinste,dar fara suparare mi-ar placea sa fim doar noi...chit ca ne plac florile:-(

06 Feb 200622:35
  • person De pe 1 ian

nu am mai primit flori.Atunci am gasit acasa cand am ajuns 3 plante de ap.Mie imi plac dar nu am rabd sa le ingrijesc,ma ajuta iubitu meu...

06 Feb 200622:34
  • person sa ma gandesc...

De ieri. Un buchet mare de trandafiri albi si roz.

Imi place cum merge discutia asta... cred ca are mare potential :))))))))))))))))))

06 Feb 200614:32
  • person hop si "cersetorul de atentie"

si eu vreau sa pap.In schimb eu va dau flori la fiecare.acum parca vad "ialai si pe asta ce crezi ca florile ne tin de foame?"Si atunci eu va intreb,de cand na-ti mai primit florii?

05 Feb 200610:56
  • person Vin si eu

Sunt mare fana tiramisu. Si iti aduc si eu inghetata de capsuni cu bucati de ciocolata. SImplu rapid si delicios.

04 Feb 200600:14
  • person :P

Bine, bine, fac eu Tiramisu. Dar nu vreau cartofi pai ca nici eu nu mananc prajeala :P Tu ai mai putea sa te ocupi de bautura si Andutza vine cu vita si porumbul :)))))

03 Feb 200613:23
  • person Gluma

Nu mananc kiwi,doar un Kiwi...Si mie imi e foame.Mananc gratar de vita cu porumb...Ma duc,sa mananc.Pa!

02 Feb 200618:07
  • person andutza ma omori..

eu dupa 9 ore de munca si cand ma gandesc ca maine am examen..si sa mananc un kiwi..deja ma ia cu ameteli..si annie..btw vreau tiramisu, nu reteta, eventual poate o faci tu:Dca eu stiu sa fac doar cartofi pai..poate facem un schimb:))anyway..gata mi s a terminat programu'..noapte buna..mai vb maine..paa

02 Feb 200617:43
  • person Nu stiu retete de dulciuri

imi pare rau. Doar chec stiu sa fac

02 Feb 200617:40
  • person Va trimit retete de slabit?

sau de tocana/gulas?Pupici!Oseara faina si pofta mare!Merg sa imi mananc cina :UN KIWI :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

02 Feb 200617:38
  • person dulciuri!

Daca decidem cumva spre retete, imi da-ti si mie retete de ceva dulce?! Dau si eu tiramisu la schimb, care e chiar soft, exceptand crema mascarpone...

02 Feb 200617:38
  • person MUTATU IMPREUNA VS. MANCARE...

alegeti ce discutam in continuare...dc o tinem tot asa ne apucam sa ne trimitem retete culinare :-)))))))))))))))))))))))))))))))

02 Feb 200617:36
  • person Cam asa ceva..

ne controlam caloriile mancate zilnic si merg pe deviza ESTI CEEA CE MANANCI!Iubitul meu e la fel ca mine. Sa nu iti inchipui ca nu mai mancam si satios,ba da ...Mergem de 2 ori pe sapt si mancam o data la ai mei si o dat la ai lui.

02 Feb 200617:31
  • person 120 kg

Am o prietena care are greutatea asta si are iubit,si nu e King Kong ci Ben...asa il cheama:
    Ben.Si Ben are 80 kg si isi iubeste prietena.Se mai intampla!
    Nu intelesesem cine are 110 kg,se mai intmpla...vezi dc am mancat azi numai fructe si legume.Sa merg sa imi iau lecitina.
    La varsta mea,110 ani :-) ai asa multe pe cap si asa multa treaba incat uiti sa mananci...plus ca din cauza varstei ma supara stomacu si nu pot manca orice.

02 Feb 200617:26
  • person :)

Adevarul e ca am avut la un moment dat un prieten care stia foarte exact cate calorii are un Activia si cate un iaurt natural fara grasime si care nu manca deloc grasime, prajeala, chestii suspectate de a fi cancerigene etc. Nu manca decat peste la gratar, piept de pui chestii de genul asta. Si intr-adevar masa se pregatea in timp record, dar iubita lui, care nu era exact acelasi gen de om, ajunsese sa manance la serviciu un meniu ca la nunta: sarmale, tocanita etc!

02 Feb 200617:24
  • person :)))))

cum sa am ma 110kg???crezi ca mai aveam prieten la kilele alea??poate doar pe king kong:)))si totusi eu ma intreb ce poti manca sanatos, satzios si fara sa gatesti prea mult??este o enigma pt mine..ca legumele si fructele parca mai mult iti fac foame..dar ma rog..poate voi v ati invatat..si chiar esti norocoasa..sa stii ca unii mananca si 3 feluri de mancare la masa..acum ca sa ti dai seama cam cat de norocoasa esti:))

02 Feb 200616:48
  • person :)))))

Hai ca e din ce in ce mai haios! Andutza, prietenul ei era asa mare!

02 Feb 200616:19
  • person Ha-ha!

Suntem atenti ce mancam...astia suntem.V-am zis la noi sanvisul cu mezel e considerat nociv.Incercam sa mancam sanatos.
    Sunt o norocoasa ca nu imi cere de mancare:-). Nu?
    Aoleu,nu vin la tine in bucatarie!Nici sa n-aud...cum sa ai 110 kg?!Sper sa fi glumit:-)

02 Feb 200616:16
  • person :))))))))))))))))))))))))

Mi se pare super tare faza cu roaba de pate vegetal! Si mi se pare si ca ai dreptate, un tip care munceste cate 10 ore pe zi are nevoie de papica for real!

02 Feb 200613:40
  • person Shane_54

te astept la mine in bucatarie..jur ca nu te dau afara de acolo..nici colega mea de apartament n ar avea nimic impotriva..eu nu fac mancare din lipsa de timp si ea nu face de sila:))bine ca s a inventat mancarea pt caini ca ne murea cainele in casa:))si apropos de cine zicea ca nu mai e vremea tocanelor..atunci cand ai un prieten de 1.90m si 110kg..incearca tu sa i dai pate vegetal si iaurt..doar sa ma duc sa cumpar pate vegetal cu roaba..

02 Feb 200612:20
  • person Viata de cuplu

are si + si - .Cand iubesti si ti se raspunde in acelasi mod nu te mai uiti cine fc treaba aia sau cealalta.
    Mai sunt si zile cand nu fc nimeni nimic ptr ca nu avem chef.
    Cel mai bine e sa fi pregatit ptr viata in 2.Dc nu esti mai "copilaresti".E tare frumos si asa!Pe bune!

02 Feb 200610:42
  • person A trecut vremea tocanelor...

Mancam ce vrrem,de obicei prostii:sanvisuri,dar avem si zile cand mancam la ai lui sau gatim ori unul ori altul.In plus sunt zile in care consumam numai iaurt,pate vegetal,fructe.
    Pui o friptura in tava, o bagi la cuptor si se fc singura.
    A trecut vremea barbatilor care vor TOOOCANA! Mananca fiecare ce-i place...face si ptr celalalt de macare iar de spalat...spala masina de spalat iar rufele le intinde cine e de servici in ziua respectiva la intins rufe.
    Nu e nici o scofala!Imi era mai greu singura sa imi fc treburile casnice decat acum cand mai vine el la mine si ma ajuta.

02 Feb 200610:36
  • person :))))))))

cartofi pai si....
    ma faci sa rad cu gura pana la urechi...voi va plangeti...sti ce nashpa e sa iti invadeze o tipa culcusul tau?Toate fostele mele iubite din liceu si pana acuma s-au inteles mai bine cu mama mea decat cu mine...chiar au ramas prietene foarte bune!(poate ca mama nu a avut parte decat de baieti in familie)
    La parte cu mancarea sa sti ca mie imi place sa gatesc si sa gatesc mult...ma relaxeaza!si ma enerveaza femeile care ma gonesc afara din bucatarie!:))
    pe bune!

02 Feb 200609:12
  • person tarziu..

cea mai lunga relatie a mea a fost de un an si jumatate..si din a doua luna asa am inceput sa ne petrecem noptile impreuna mai mult la mine pt ca el mai avea 2 colegi de apartament..si dupa aceasta experienta eu sunt de parere ca trebuie sa te muti cu iubitul CAT MAI TARZIU posibil..cate o zi, hai doua merge,dar ideea e ca trebuie sa i faci si de mancare ca nah...daca tu mananci doar iaurt si fructe el n o sa fie prea incantat..asa ca mai bine..bine, asta e valabil doar pt mine pt ca poate sunt persoane care nu sunt de acord cu mine,dar eu simt f des nevoia de libertate, simt nevoia sa dorm singura in pat..si nu ma mai vad asa curand facand mancare pt vreun tip...acum le spun ca nu stiu sa gatesc...stiu sa fac doar cartofi pai:)

01 Feb 200617:02
  • person Sincer...nu stiu!

Eu si iubitul meu am stabilit ca ne mutam in alt loc decat la mine acasa sau la el acasa.Ne mutam la noi acasa atunci cand ne vom hotari.Cred ca va fi la fostul ap. al bunicii mele(care momentan e inchiriat).Acolo va fi cuibul nostru...
    La noi e mai simplu ptr ca am fost norocosi sa ne lase bunicii cate ceva...
    Sper sa aveti si voi noroc si sa gasiti un "cuib" al vostru.
    Am animalute de casa si nu stiu ce voi fc cu ele...cred ca le las aici(unde am casa si curte) si voi veni zilnic la ele.Ptr ca la apartament nu am cum sa tin si caini si mate si un porcusor de Guineea. :-))
    Momentan ne e bine asa,sa fc "naveta" de la unul la altul.

01 Feb 200616:30
  • person suna grozav

Dar ce e de facut cand EL simte nevoia de o apropiere mai mare, de un culcus comun etc.

01 Feb 200611:26
  • person Si eu la fel

Si eu cu iubitul meu facem la fel. Cand dormim la mine, cand dormim la el si daca intr-o zi nu suntem prea bine dispusi doarme fiecare la el acasa. Momentan este foarte bine asa.

01 Feb 200611:10
  • person Draga mea,

la noi a fost cam asa:ne stiam de doi ani ,am hotarat sa fim impreuna.Eu SCORPION,el BERBEC.Am concluzionat ca e bine,ne intelegem bine,am mers mai departe....
    Dupa 6 luni am inceput sa dormim cand la mine,cand la el.
    Si au trecut 3 ani si tot asa facem,dormim unde vrem:la mine ori la el.
    Cam asa e la noi:avem 2 case si ne place asa. :-))

31 Ian 200619:34
Recomandari