ce faci cand el pleaca peste mari si tari?

personralucutza15

dupa aproape 2 ani impreuna el se hotaraste sa plece in alta tara timp de 3, 4 sau chair 6 luni intrebarea e urmatoarea: tu ce faci cat stai singura acasa ii plangi de dor ? profiti de ocazie si il inseli cu gandul ca n-ai de unde sa stii ce face el acolo singur? iti chinui prietenele cu iesiri in cluburi, film doar intre fete? sau iti gasesti un amic pe umarul caruia sa "plangi"?

• person daca il iubesti il astepti

PANA LA URMA NU E CHIAR ASA DE MULT TIMP. AU REZISTAT ALTII SI MAI MULT DESAPRTITI.

12 Dec 200818:22
  • person iti chinui prietenele

e greu, sigur, sa il astepti atata timp, dar se poate. daca il iubesti si te iubeste veti rezista. daca nu probabil cu toate iesirile in club iti vei gasi pe altcineva. acum tu stii mai bine ce simti

08 Dec 200806:46
  • person Merita daca e dragoste adevarata!

Parintii mei au trecut prin ceva similar.. de 2 ori! O data a placata tata pentru 2 ani si mama l-a asteptat cu toata dragostea sa se intoarca. La inceput le-a fost foarte greu.. tin minte ca mama plangea in fiecare zi..
    Cand a plecat mama pentru 2 ani si tata o astepta le-a fost extrem de greu.. Tata isi crease lumea lui in timpul asta, avea obiceiuri noi, iar cand s-a intors mama era ca si cum nu mai avea loc in viata lui.. zicea ca sa il lase in pace.. ca el e multumit asa cum e.. si sa nu incerce sa schimbe nimic din viata pe care o are acum.
    Peste ceva timp, cand mama trebuia sa plece iar au avut multe discutii.. dupa 25 de ani de casatorie au ajuns la concluzia ca trebuie sa fie impreuna oriunde s-ar afla.. Pe ultima suta de metri ne-au anuntat ca de data asta pleaca amandoi :) Acum sunt impreuna in Italia. Vorbim in fiecare seara pe net. Ii vad ca sunt fericiti, multumiti, impliniti.. In sfarsit toate sacrificiile lor s-au sfarsit si au ajuns sa isi traiasca viata impreuna.. s-au redescoperit..
    Ceea ce vreau sa subliniez e ca aceasta poveste nu ar fi avut happy end daca nu exista o dragoste mare mare intre ei si mult respect si incredere!

13 Nov 200813:29
  • person merita sa fii om

cu constiinta impacata si cu frica de Dumnezeu, chiar daca lumea e plina de porci si de nesimtiti, de barbati iresponsabili si de femei prea obsedate, merita sa fii tu OM........

07 Oct 200811:51
  • person Ce faci cind el pleaca peste mari si tari?

Este foarte greu sa dai astfel de sfaturi.Eu am trecut printr-o astfel de experienta.Si s-a terminat cu un divort.

05 Mar 200714:47
  • person Ce faci cind el pleaca peste mari si tari?

Este foarte greu sa dai astfel de sfaturi.Eu am trecut printr-o astfel de experienta.Si s-a terminat cu un divort.

05 Mar 200714:43
  • person merita , numai daca....

merita sa-l astepti daca e sotul tau sau daca sti sigur ca ai ceva in comun cu el, dar asteptarea asta are si ea o limita , daca el rezista sa stea fara tine mai mult de un an ori te-a inselat, ori nu te iubeste atat de mult....

15 Feb 200710:45
  • person ufff

tata spunea ca barbatul trebuie sa faca armata.Asta e marele test...daca Gheorghita se duce in armata si sta un an are timp sa se gandeasca ce face cu viata lui daca o ia pe Marioara sau nu de nevasta sau poate Marioara s-a razgandit...acestea sunt numele date de el:)
    Mai nou armata nu mai este obligatorie dar inca mai exista necesitatea aplicarii acestui mare test.Sau poti risca...dar iti asumi responsabilitatea

14 Dec 200622:12
  • person e greu..

si eu am avut o relatie acuma cativa anisori..eram impreuna de 2 ani..si dintr-o data nevoia la facut sa plece..eram in vacanta la mare cand la anuntat tatal lui ca tre sa se prezinte in bucuresti pentru viza..a fost un cosmar..a mai stat in tara vreo 2 saptamani dupa ce ne-am intors de la mare..plangeam aproape in fiecare zi..nu mai zic cand ne-am despartit la aeroport cum a fost...drumul spre casa pe langa ca era plin de lacrimi a inceput o ploaie asa ca de inceput de septembrie ..chiar ma gandeam ca pana si cerul plange plecarea lui..a stat acolo 2 ani de zile in care el nu a venit deloc..vorbeam saptamanal la telefon..sambata de sambata eu mergeam la mama lui acasa(si ea ramasese singura, au plecat amandoi tata si fiu in israel)ne uitam la telenovele mai barfeam ce-am mai facut eu in cursul saptamanii, imi dadeau lacrimile de multe ori cand stateam la el in camera si-mi aminteam toate noptile petrecute acolo...mi-a fost foarte greu...insa a venit si ziua in care s-a intors..stii cum a fost..nicidecum cum o visam..cu lacrimi si imbratisari fierbinti...a fost foarte rece..ca si cum nu ne vazusem de cateva zile..ne-am pupat pe obraz..ca doi amici..deja incepusem sa-l uit ..sa nu mai simt acea dragoste imensa pe care i-am purtat-o..mai ales ca fusese prima mea dragoste..pur si simplu realizasem cat de mult m-am schimbat in acei 2 ani...si uite asa ne-am despartit..a plecat iar acolo si au mai trecut iar 2 ani de cand nu a mai venit...eu l-am uitat oricum definitiv...ma mai uit cateodata la poze..avem foarte multe..si ma gandesc oare cum ar fi fost daca nu pleca...m-a mai sunat odata de ziua mea..si inca regreta..dar asta-i viata ..mereu zicea ca e constient ca daca pleaca din tara are de pierdut ceea ce iubeste el mai mult.. e grea asteptarea...numai cand treci prin asa ceva poti sa zici ce ai simtit atunci..probabil daca statea 6 luni..un an ..era altceva..dar asa 2 ani fara sa-i vezi ochisorii fara sa-i simti respiratia..si multe multe altele care sunt atat de importante..oricum cand iubesti astepti...n-ai ce face..astepti pana cand simti ca nu mai poti..in cazul tau eu zic sa sati cumintica si sa-l astepti 6 luni trec..uite-asa...cat ai clipi..si apoi vei vedea daca a meritat..pusy

14 Dec 200619:05
  • person Raluca,normal ca-l iubesc

asa cum e el,cu tot cu sforaitul lui. :))
    Mi-e tare drag omul asta,pentru el am facut niste sacrificii imense,dar a meritat si merita.

Ce am scris acolo era la un mod ironic,si da,nu mi-e rusine s-o spun,ca-mi place cand pleaca pentru cateva zile sau chiar o saptamana in delegatii,asa ma pot concentra numai asupra mea,am si eu timp exclusiv pentru mine.

Si inca ceva: eu l-am asteptat pe el pana mi-am terminat facultatea si am putut veni si eu incoace,aici unde suntem acum.
    El venea sporadic in tara in acea perioada,ne-a fost destul de greu amandurora,dar mai ales lui,ca era singurel printre straini,eu aveam familia,prietenii,facultatea si jobul,care m-au ajutat intr-un fel sau altul,sa mai uit de dor.

Deci,in cazul meu si al lui,s-a meritat sa asteptam. :)

L-as fi asteptat oricum,oricat,la cat de drag imi e. :))

14 Dec 200613:20
  • person multumesc!

cand am postat acest subiect ma gandeam ca va sta saptamani intregi fara nici o replica....opiniile dvs (pot spune asa?)mi-au fost de folos dar remarc oarecum o tenta obiectiva ceea ce e bine asta si vroiam dar Pisi ia imagineaza-ti cum ar fi sa nu-i mai auzi sforaitul timp de 100 de nopti ai dormi mai linistita evident dar la un moment dat va incepe sa-ti lipseasca sau in exemplul dat de Ella bocanci aia si haina xxl au farmecul lor .Eu vorbesc din experienta pt ca am stat 3 luni langa prietena mea careia i-a plecat iubitul 3 luni 3 ani la rand si a rezistat si o admir pt asta dar cu ce sacrificii.... problema este ca eu voi fi pusa in aceeasi situatie la vara si de asta nu prea stiu cum sa reactionez

13 Dec 200621:38
  • person aiurea,,,,

daca il iubesti cu adevarat il astepti!!ce intrebare e asta ce faci????...daca aveti incredere unul in altu si relatia e solida si serioasa stii ca nu ti va insela asteptarile..

13 Dec 200619:06
  • person Mai nou

ii place lui Sergiu sa se inghesuie pe aceeasi perna cu mine,uffff,in timp ce-mi sforaie in ureche si-mi irita urechea interna!lol

Pana cand il trezesc cu un cot discret in stomac,ca ma incomodeaza... :D :D

Dar nu se supara,ingaima un "scuza-ma",se intoarce pe partea ailalta si adorme la loc. :D

13 Dec 200615:39
  • person Si daca stai 24h/24h

si 7 zile din sapte,365 zile/365 zile,crezi ca nu apar discutii?
    Mai ales atunci,se va simti sufocat,si la un moment dat ti se va lua si tie de prezenta lui...omniprezenta in viata ta.

Un pic de distanta nu strica niciodata unei relatii,mai ales daca se vrea o relatie de lunga durata.

Dar aceasta e doar parerea mea,poate imi iubesc prea mult libertatea si independenta,nu stiu,dar stiu ca m-as simti sufocata sa stea tot timpul pe capul meu,cu tot respectul si dragostea ce i-o port!
    Si el simte la fel,am discutat deja chestia asta cu el.

13 Dec 200613:07
  • person ......

acum ca am stabilt ca cea mai buna dovada de iubire si incredere e sa stai si sa-l astepti se pune problema si invers: daca te-ar iubi nu ar pleca mai ales ca plecarea e un moft si nu o necesitate.

13 Dec 200612:16
  • person oare asa sa fie?

am o cunostinta care a rezistat un an si ceva fara el dar asta doar pt ca el i-a promis ca fac nunta atunci cand se intoarce.Ea a stat, l-a asteptat, a organizat nunta, el a venit cu doua zile inainte de ziua nuntii, s-au casatorit apoi ea a aflat ca el a avut o aventura cu o tipa....nu mai stiu ce s-a intamplat...oare chiar se merita sa-l astepti?

12 Dec 200620:07
Recomandari