Ce parere aveti despre homosexuali?

personrodicutza_sadica

Ca tot s-a facut atata tam-tam cu Brokeback Mountain, as vrea sa va intreb ce credeti voi despre homosexuali... Aveti prejudecati in privinta lor sau vi se pare totul in regula?

• person avem ratiune

da dar animalele nu au ratiune si gandire, as vrea sa cred ca nu suntem un cu animalele si nu nu suntem. nu sunt o bisericoasa, dar e foarte clar un lucru, ca recunoastem sau nu toti la un moment dat in viata ne aplecam macar odata la ceea ce spune biblia. si biblia e clar ca condamna homosexualitatea si sigur nu suntem in masura sa schimbam noi orientarile sexuale, dar toti vom da socoteala la judecata despre tot ce inseamna trairile noastre.

04 Mai 200612:25
  • person ...

Daca vrea interlocutorul sa experimenteze atunci bafta.
    Dar daca nu vrea atunci tre lasat in pace.
    Vreau sa intelegi ca nu am nimic cu ei.
    Eu am un pretin care e homosexual.

17 Mar 200612:26
  • person Bisexual...

unii homosexuali corup si p altii...aia e , tre' sa incerce si ei...

15 Mar 200618:51
  • person ...

E treaba fiecaruia ce partener isi alege,fie de acelasi sex sau de sex opus sau sa fie bisecxual(sper ca am scris corect:) ).
    Ce ma indispune e ca unii homosexuali corupe si pe cei ce nu sunt ca ei.
    Am un prieten care e homoxesual si corupe si pe alti.
    Eu cred ca ar trebui sa vada in primul rand daca interlocutorul este si el pe aceeasi unda si daca e atunci sa treaca la actiune daca nu sa isi vada de treaba lui.

15 Mar 200608:21
  • person :)

e adevarat, si al meu e tare ingrijit si ii place sa se imbrace cu stil, se si asorteaza singur, fara ajutor de la mine, se da cu lac pe unghii hihi e destul de ingrijit si cu toatea astea nu e gay, e chiar foarte straight! daaarrr, gay-ii sunt mult, MULT mai exagerati cu "ingrijirile" decat atat!

13 Mar 200619:21
  • person Remarca pt Kavajava

Kavajava exista si barbati heterosexuali ingrijiti , nu doar cei gay se ingrijesc !
    Chiar am un exemplar langa mine, care e cat se poate de ingrijit ! :))
    Atat am avut de comentat, te-am pupat, pa !

10 Mar 200621:41
  • person :)

interesanta opinie kavajava :) mie mi se par oke, unii sunt chiar foarte de treaba... pana la urma e problema lor ce fac, dar pe mine ma cam deranjeaza toata revolutia asta mediatica pe tema homosexualitatii :)

10 Mar 200620:18
  • person buna

Sunt oameni si au aceleasi drepturi ca toti ceilalti. Homosexualitatea este raspandita si in lumea animala, mai mult decat s-ar crede.

Intr-un fel ma bucur ca exista, fiindca arata in general mai ingrijit decat heterosexualii si cred ca ei au inceput curentul numit "metrosexual". Chiar mi se parea nedrept ca barbati curati si ferchezuiti sa umble impreuna, iar noi sa ne alegem cu neanderthalii...

Pe de alta parte sper sa mai fie si heterosexuali ca lumea, nu numai gays ...

Cat despre tinutul de mana, e firesc la noi, dar in alte tari nu e normal nici la cuplurile heterosexuale, asa ca nu-l consider neaparat un standard.

10 Mar 200618:08
  • person Se poarta:))

De cand cu "brockeback mountain" ,toata lumea vrea sa vorbeasca despre comunitatea Gay!In primul rand sunt si ei oameni, iar in al doilea rand...fiecare are dreptul sa-si aleaga fie religia fie orientare sexuala, sau mai stiu eu ce altceva!! YEEY, GO GAY!!!

09 Mar 200618:16
  • person orice discriminare ar trebui abolita...

dupa parerea mea!stiu ca uneori sunt foarte sarcastic in multe privinte...dar nu sunt de acord...dupa cum am mai vazut si pe forum cu discriminarile...
    fie ca marginalizezi o persoana pentru ca are alta orientare sexuala decat majoritatea, fie ca o marginalizezi pentru ca are o alta religie decat majoritatea, fie ca o marginalizezi pentru ca e mai..ciudata...mai neobisnuita...tot discriminare e!si eu cred ca tot de noi tine!de noi si de mentalitatea noastra si bineinteles de spiritul de autoconservare ce zace in noi!
    am mai multi prieteni care sunt homosexuali dar asta nu ma face sa ma feresc de ei...sa nu ies cu ei in oras la bere...sa stam la povesti la cafea...nu mie rusine sa merg cu ei pe strada si nu imi e rusine sa le iau apararea cand persoane cu buna voie le ranesc intentionat!
    Imi pare rau de ei ca sunt foarte fragili...fata de "noi" sunt foarte sensibili la jigniri...people mai trebuie sa mai scoatem capul si in afara cutiei!!!...sa mai privim un jurul nostru si sa vedem ca nici macar noi....cei care ne consideram normali nu suntem chiar asa de buni!
    Sunt mii de oameni in lumea asta care cauta raspunsuri la intrebari ca...de unde a inceput?...e un flagel? cat va continua?unde se va opri?se va opri?
    am sa pun acum o intrebare mai indiscreta un pic pentru voi dragele mele bineinteles...de cate ori si cu cate fete te-ai sarutat in viata ta?

am sa revin cu comentariul dupa ce vad cateva raspunsuri!dar pls...vreau raspunsuri sincere!
    pa pa

09 Mar 200613:37
  • person Cel mai trist lucru...

Cel mai trist lucru pe care l-am auzit ultima vreme a venit din partea unui amic al meu, un pic mai mare decat mine, care este homosexual, cu toate ca putine persoane cunosc acest lucru...

Din cauza celor din jur, el si prietenul lui (tin sa mentionez ca au o relatie de cam 6 ani de zile) nu se pot tine nici macar de mana pe strada. Ganditi-va la acest gest, aparent banal, care pentru noi este natural, firesc, sa ne tinem iubitul de mana pe strada, pentru el este un lucru degradant, este ceva de care trebuie sa se fereasca si nu il poate face decat in intimitate. Mi se pare foarte trist ...

08 Mar 200616:34
  • person Optiunile sexuale...

Cred ca n-ar trebui discutate decat daca e vorba de pedofilie, incest si altele de genul asta. Ca doi barbati fac dragoste, sex, whatever si activitatea e consimtita de amandoi, mi se pare la fel de ok ca si optiunea unor de a face sex in grup, perversiuni sexuale etc.

08 Mar 200616:09
  • person sunt tot oameni....

nu suntem in masura sa ii judecam...privind din afara situatiei in care sunt ei...multi sunt tentati sa-i acuze sau sa-i arate cu degetul, dar daca ar fi in situatia lor...isi gasesc argumentele necesare pentru a fi asa...
    nu sunt nici pro nici contra, fiecare om e liber sa aleaga, ce vrea sa faca si sa fie in viata...dar cred ca e frustrant sa te lupti sa le explici oamenilor ca nu simti la fel ca ei...

07 Mar 200616:02
Recomandari