I need help!
Am un iubit de 3 ani,in tot acest rastimp am trecut ambii prin mai multe etape(cunoasterea parintilor,inceperea relatiilor sexuale etc.)El are acuma 18,iar eu 17.Am ajuns ambii intr-o perioada in care avem impresia ca stam pe loc(adica dupa inceprea relatiilor...de obicei cuplurile formeaza o familie)..la noi nu e posibil inca pt ca ambii invatam...si mi-e tare frica ca se va ruina tot ceea ce am creat impreuna.Dati-mi vreiun sfat ce sa fac...ca sa schimb situatia...ziceti-mi ocupatii noi,lucruri noi de care ocupindu-ne sa uitam ca pt a ajunge o familie mai trebuiesc 5 ani la fel.Multumesc!
- person Mergi la un psiholog
Daca la varsta ta creierasul ala mic mic a decis ca e mai important sa trimita mesaj picioarelor sa se desfaca, e clar ca tre' sa mergi la un psiholog.
04 Mar 201312:06
Ai trecut prin mai multe etape de cunoastere? Ai trecut pe dracu, i-ai cunoscut parintii si intre timp ti-a tras-o. Altceva? E interesant pentru tine ca ai ignorat ceea ce trebuie sa faca o adolescenta la varsta ta (da-o in ma-sa de educatie, cui ii trebuie, nu?) si te-ai dus catre traditiile pirandelor care pun ceaunul in familie de la 12 ani. Felicitari! - person ???
Esti minora, sfatul cel mai intelept ar fi sa va potoliti cu relatiile sexuale ai grija sa nu il bagi la puscarie pe prietenul tau. Daca postul asta, care mi se pare ca este la "misto" si pus de o "imaginatie imaginativa", ar fi real, afla ca nu prea vad ce ati creat impreuna asa solid. Mai aveti de copilarit in opinia mea. In secolul asta o familie, trebuie sa aiba si niste venituri sigure ca sa poata obtine un confort (o locuinta, o masina, etc...) si siguranta Asa ca invatatul trebuie continuat si lasati timpul sa rezolve restul de probleme. Daca este ceva adevarat si durabil, veti impreuna si peste 50 de ani, daca este doar un foc de paie....
01 Nov 201222:34 - person LA varsta asta, ce ati vrea?
Nu stiu ce sanse are relatia voastra, dar cu siguranta va veti plictisi repede unul de altul.
06 Apr 201102:37 - person De obicei
dupa inceperea relatiilor urmeaza cunoasterea partenerului...si dupa o perioada suficienta intemeierea unei familii. Vezi ca sari o etapa importanta, poate cea mai importanta...
27 Iul 201009:31 - person ..
hahahah, esti micuta, du te si te joaca lasa baietiii
26 Iul 201016:06
Recomandari

Newsletter Ele.ro

- person
"...impreuna putem realiza lucruri marete..."