Lesbi si gay
Acum sincer, eu ca si femeiei, daca vad doua femei ca se saruta... nu imi displace (sau cel putin ma lasa indiferenta) dar sa vad pe strad 2 barbati sarutandu-se?! Ihhhh, urat peisaj. sunt oare singura care gandeste asa?
- person erata
cititi "preferatii". mersi.
17 Iun 200811:43 - person candva
mi-ar placea s-o fac si cu o femeie, ca sa vad cum e, dar tot barbatii ar ramane preferati mei.
17 Iun 200811:43 - person Cum e cu o femeie?
Chiar sunt curioasa, eu nu am cunoscut nici o lesbi.
09 Iun 200816:16 - person O experienta lesbi...
sincer si eu am avut o experienta lesbi...aveam intre 14-16 ani cva de genu asta si am experimentat putin cu o prietena foarte buna,eram destul de atasate una de alta,ne cunosteam bine...totul a venit de la sine ca si cum ar fi normal,dar ne-am oprit la momentul potrivit...chiar daca am avut aceasta experienta nu sunt lesbiana,ma simt atrasa de barbati.Ea a fost singura care mi-a starnit interesul...dupa faza aia chiar am inceput sa-i inteleg pe toti cei care sunt pe invers...daca asa simti totul vine natural si nu prea ai cum sa te abti,daca ai face-o ar fi si mai rau...esti ceea ce te-a facut Dumnezeu si daca El te-a facut barbat caruia i plc barbatii nu inseamna ca esti esuat!!!
22 Apr 200818:23 - person ...:D
adevarul e ca chiar dak sunt gay sau lesbi...cand vezi k se saruta femeie qfemeie sau barbat q barbat ,ti se pare ff aiurea...oricum nu am nik impotriva lor :)
21 Ian 200807:38 - person mai, eu personal
Nu am nimic impotriva relatiilor lesbi/gay (desi marturisesc ca este cam aiurea sa vad sarutandu-se persoane de acelasi sex, indiferent de sex). Este ok, atata timp cat ei se iubesc, nu? La urma urmelor, dragostea este cea mai importanta...
27 Mar 200720:51 - person despre lesby
sunt casatorita de 25ani , partidele noastre de sex sunt pline de viata si acum ,dar cred c-ar fi interesant sa experimentez o aventura cu o femeie...el nu stie si nici nu trebuie...
06 Mar 200721:55 - person INVITATIE LA TVR
Dragii mei,
27 Feb 200715:02
Sunt Daniela Grigore, realizator al emisiunii "Ne Vedem La ...TVR", moderata de MARINA ALMASAN. Luni emisiunea are ca tema "Prietenul meu e gay". Mi-au placut foate tare replicile voastre de pe forum si as vrea sa va invit la emisie, LUNI pe data de 5 martie 2007.
Pentru a ne contacta va rog sa imi dati un mail cat mai repede la adresa nevedemlatvr@tvr.ro sau sa ne suni la numarul redactiei 319 90 34.
Astept un raspuns pana cel tarziu joi.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"