Relatie in trei!!!!!!!

personmisha

Vreau sa stiu in primul rand daca sunt singura de pe aici care traieste asa ceva..adica o relatie in trei.Eu, el..si o alta EA care era inainte sa apar;)

• person misha...

Imi bag si eu nasul, ca-mi place, sper ca nu e cu suparare?
    Mi-au placut sfaturile, care le-ai primit, am vrut sa incep si eu cu sfatul care ti l-a dat Blonda(facultatea)
    Nu am sa ma lungesc, promit.
    Ce ma facut sa raspun e acest citat care nu mi-a dat pace.
    Ai spus:"Pana acum eu nu ma simt mintita"atunci cand esti "indragostit"totul ti se pare frumos, crezi orice.
    Fii sigura ca esti mintita si asta o sti foarte bine tot ce se intampla este o minciuna.
    Unui barbat (dar de fapt el nu e barbat(matur)ii place sa aiba cat mai multe "prade" ii sta bine, chiar e fericit in sinea lui.
    Am doua sfaturi de dat:
    1.Daca esti sigura ca ei se iubesc(el cu actuala)atunci ar fii bine sa il lasi si sa ramaneti prieteni.
    Romanul e destul de egoist o arata cand are ocazia, oaczile se pare ca sunt multe.
    Ma bucur ca esti constienta ca ceea ce faci tu nu e bine, spuneai ca sa aiba grija fetele pe viitor sa nu vina sa le ea cineva mai tanara ca tina.
    Ar fii bine sa te gandesti la cele ce ai spus.
    2.Inceraca sa vezi ce se intampla, omul invata din greselile lor si din ale altora, dar mai bine din ale lor.
    Sfaturile trebuie alese cam asa, ori un ori altu.
    Ce sa spun vad ca mam lungit cam deobicei...

25 Aug 200612:12
  • person tipe

Si daca apare vreo 'pustoaica' sa ramana cu ea!Se gaseste imediat cineva sa-i ia locul:P

11 Aug 200612:02
  • person Multumesc!

Sincer abia astept sa vina octombrie...mmm..nici vacanta nu-mi displace..insa numai la gandu ca va fi o noua viata.Departe d casa sau mai bine zis..dorul de casa,experienta de ati purta singur de grija,statutul de student.Totul suna nou.Multumesc pt incurajare.Sper sa fie bine!aaa...si vroiam sa va zic ceva..mare grija la iubitii vostri..sa nu apara o pustoaica deasta ca mine si sa le suceasca mintile..:) pt ca nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce a trecut..sau trece si respectiva!E naspa situatia...tare naspa.

08 Aug 200612:21
  • person ...

Nu sunt tipul d persoana care sa judece pe cei din jur..fiecare are viata lui si e liber sa faca ce vrea cu ea.Nu mi-e teama ca si mie mi s-ar putea intampla asa ceva.Pt in acel caz nu ma tine nimeni legata de el si pana la urma e treaba lui daca vrea sa traiasca mereu intr-o continua minciuna.Pana acum eu nu ma simt mintita..sau alte chestii.Ma simt bine asa,vreau sa fim doar noi doi INTR-UN SFARSIT!!!:),dar si eu astept perioada in care o sa fim mai aproape..stiti voi..la facultate.Iar ca sa fiu si putin rea..pana acum ma simt mult mai avantajata decat "oficiala";) Faza dura e ca parintii lui stiu,am fost d multe ori la el acasa,prietenii la fel..mai si e o tacere ..d acum comica cu situatia asta a lui.In fine..important e ca primesc multa iubire,ofer si eu la fel de multa..si e foarte bine.Mmm..in afara de situatiile in care imi vine sa urlu..pt ca stiu ca sunt amandoi..si impart orice lucru banal d zi cu zi:(

08 Aug 200612:16
  • person Misha,crezi ca daca ,in cele din urma,

va fi cu tine,tie iti va fi fidel? Daca raspunsul tau este afirmativ, ce te face sa crezi asta ?
    Mai degraba lucrurile(faptele)si comportamentul sau vorbesc de la sine!
    Asa ca multa grija!
    P.S. F bun sfatul Blondei cu facultatea!

08 Aug 200611:39
  • person Da-i papucii!!!!!!

Eu zic sa-i dai papucii ca un barbat de genul asta care duce o viata dubla nu este de incredere.Sa zicem ca ramane numai cu tine...ce te face sa crezi ca nu va proceda cu tine pe viitor asa cum face cu cea din Cluj?

08 Aug 200608:35
  • person Mai multe sanse

O sa ai mai multe sanse sa-i desparti dupa ce o sa fi si tu in Cluj. Dar cum ai spus si tu s-ar putea sa descoperi alti baieti care sa-ti placa. Dar daca vrei totusi sa ramai cu el, din octombrie ai toate sansele, sa il obtii doar pentru tine, pentru ca nu va va putea tine pe amandoua, fiind in acelasi oras. Oricum, pana atunci, asteapta cuminte, si arata-i ca va potriviti (eu asa as face).
    P.s. Dar daca mergi in Cluj alege o facultate care sa-ti placa, ca nu merita sa mergi acolo doar pentru el, ca poate o sa va despartiti.
    Bafta! (si in dragoste si la facultate);)

07 Aug 200615:14
  • person ...

e clar ca intre ei doi sunt probleme..stii tu perioada aia de plictiseala ce apare intr-o relatie.Certuri pt nimicuri,suparari,descoperirea numeroaselor defecte...Eu sincer ma simt ca un experiment.E uimit ca eu pot fi chiar opusul "celeilalte" si simte ca ne potrivim.Insa asa cum ai zis si tu...nu l-am auzit ca spuna vreo data ca e in stare sa renunte la ea.Ci mereu zice ca nu vrea sa fie el vinovatul despartirii lor,ci vrea ca relatia respectiva sa se stinga de la sine.Si apoi marea teama...daca eu o data ce ajung la facultate descopar niste colegi..studenti..foarte interesanti.Si el in aceasta ipostaza ar ramane singur..fara mine..si fara ea.

07 Aug 200614:56
  • person ...

e clar ca intre ei doi sunt probleme..stii tu perioada aia de plictiseala ce apare intr-o relatie.Certuri pt nimicuri,suparari,descoperirea numeroaselor defecte...Eu sincer ma simt ca un experiment.E uimit ca eu pot fi chiar opusul "celeilalte" si simte ca ne potrivim.Insa asa cum ai zis si tu...nu l-am auzit ca spuna vreo data ca e in stare sa renunte la ea.Ci mereu zice ca nu vrea sa fie el vinovatul despartirii lor,ci vrea ca relatia respectiva sa se stinga de la sine.Si apoi marea teama...daca eu o data ce ajung la facultate descopar niste colegi..studenti..foarte interesanti.Si el in aceasta ipostaza ar ramane singur..fara mine..si fara ea.

07 Aug 200614:56
  • person ai perfecta dreptate

tot ce m-a facut sa mai fiu langa el e faptul ca imi e bine.Ma simt foarte bine cand il vad,il smt etc..nu-mi convine nimic din ce se intampla insa.Nu i-am reprosat niciodata asta in cine stie ce scene,dar o simte si el.Astept doar sa vad cum va fi cand din octombrie voi fi si eu in Cluj,la o facultate.Atunci sa-l vad cum se descurca cu declaratiile pe care trebuie sa ni le faca amandurora..sau cum se va imparte.Pana acum chesti asta cu ascunsul mi se pare un stres mare pt el..dar daca si-l asuma..eu oricum nu am nimic de pierdut.Sau ..in fine..da..o perioada de suferit pt ca am reusit sa ma indragostesc de el.Dar cam atat.

07 Aug 200614:51
  • person ...si inca ceva

Si eu locuiesc cu prietenul meu, si iti spun ca daca tipa a auzit ceva de tine e mult mai greu sa i-l iei, daca tipa stie ce vrea.
    Dar am trait si eu o iubire in trei in trecut, cam aceeasi situatie si i-am despartit, dar doar dupa ce tipul a revenit in oras (era plecat la facultate)si distanta dintre ei si-a spus cuvantul. Apropo, relatia nu a mai durat mult timp dupa aceea.
    Si inca ceva problemele financiare nu se iau in considerare cand vine vorba de relatii sentimentale. Pentru asta are prieteni!!! Cu alte cuvinte, daca as hotari ca vreau sa ma despart de iubitul meu, si nu as avea bani sa locuiesc singura, m-as muta temporar la o prietena... nu as suporta chinul de a locui cu o persoana care nu imi place.

07 Aug 200612:54
  • person :??

Nu prea cred ca exista sanse sa se desparta de prietena lui, cel putin atata timp cat sunt amandoi la Cluj, si tu nu.Probabil ca lui ii convine faptul ca te are langa el, in timpul cat prietena lui este departe, dar daca ii vei cere sa se hotarasca pentru una din voi, probabil ca vei avea de pierdut.

07 Aug 200612:40
  • person ...

Ne cunoastem de 2 ani..suntem impreuna de un an.El insa are o relatie cu altcineva de 3 ani..cred.Niciodata n-am fost curioasa sa aflu exact.Imprejurarile au facut ca el sa fie stundent si eu eleva.Deci ne vedeam cal la doua saptamani in timpul anului scolar si zilnic in vacante.Insa el sta cu fata cealalta in gazda in Cluj..la facultate.Nu ma simt folosita deloc.Mie bine cu el..insa am ceva remuscari pt ea.Care a aflat ceva d mine..dar si-a iertat iubitul pt el a promis ca nu ma va mai vedea.Logic ca am continuat.Vreau ca in viitorul cat mai apropiat sa termine relatia lui cu ea..insa sunt cateva impedimente d ordin financiar.V-am zis cate ceva ca sa stiti despre c e vorba.Acum mi-ar placea sa aflu parerea voastra...sau eu stiu...experientele asemanatoare prin care ati trecut.

07 Aug 200600:19
Recomandari