Sex in locatii... ciudate

personmona.monada

Care e cel mai inedit sau periculos loc in care v-ati facut de cap?

• person 4x4

Daca e un 4x4 mare si luxos, bancheta din spate se face pat!! Iar a trebuit sa urc in avion, nici de data asta nu am avut parte de sex, ci doar de sampanie :(

13 Feb 200908:38
  • person hmmmm

pe stadionul dinamo :D dar era gol hehe
    pe scari la "Preoteasa"... in padure la Baneasa :))
    nu am incercat in masina dar nici nu-mi doresc... e prea cliseu. plus am nevoie de spatiu sa ma desfasor

10 Nov 200800:49
  • person desi n-am incercat niciodata,

numai gandul de a face sex la toaleta imi repugna.

25 Oct 200810:19
  • person Nu am incercat

dar imi doresc sa fac secs in avion. Toaleta e groaznic de mica dar cred ca se merita, mai ales daca am un zbor lung. De fiecare data cand urc in avion nu imi doresc decat doua lucruri, un pahar de vin sau sampanie si o partida de sex.

16 Oct 200820:38
  • person solar

Ultima nebunie pe care am facut-o a fost sex in solar.Am incercat in mai multe locuri in masina ,in pivnita,in toaleta unui restaurant,ne place sa incercam lucruri noi.Nu am facut-o in lift

11 Oct 200800:29
  • person In camera mea,

cu usa deschisa, parintii vizonau un film in sufragerie :))
    Intr-un sfarsit de vara, cald, intr-un parc, pe inserate cu iubitul meu …
    Eram la munte, ploua torential, asa ca am oprit masina intr-o parcare, nu era nici tipenie de om ... nu ne-am putut abtine si … a fost yummy ;)

10 Oct 200822:22
  • person uhh ohh :)

1.la gratar intr-un tufis la 10m de o familie cu copii.
    2.in masina pe autostrada ziua si in parcare noaptea.

19 Nov 200713:28
  • person am facut sex in locatii ciudate...

...nu zic unde. dar nu am facut sex in masina pana acum,as incerca! da faza cu motorul este misto .prima mea relatie de 5 ani a fost cu un posesor de motocicleta,am incercat sexul pe motor...am ramas cu o cicatrice pe picior pt ca m-am ars la teava de espament(nu se racise suficient)....dar destul de intereseant de altfel sexul pe motor!

10 Sep 200717:26
  • person motocicleta

Ieri imi spunea o prietena ca cea mai mare fantezie a ei e sa faca sex pe o motocicleta. Nu stiu exact cum se descurca cu echilibrul, dar suna incitant

30 Aug 200717:33
Recomandari